Sizi Sağlığınıza Kavuşturarak Yaşama Yeniden Bağlıyor

Samsun’da bayan işletmeciler giderek artıyor. Sağlık ve güzelliği aynı merkezde sunmayı amaçlayan Selma Karakuş ve Gülşen Yenigün büyük bir atılım yaparak Samsun’da bir ilki açtılar.

05.01.2017
A+
A-

SİZİ SAĞLIĞINIZA KAVUŞTURARAK YAŞAMA YENİDEN BAĞLIYOR

Samsun’da bayan işletmeciler giderek artıyor. Sağlık ve güzelliği aynı merkezde sunmayı amaçlayan Selma Karakuş ve Gülşen Yenigün büyük bir atılım yaparak Samsun’da bir ilki açtılar.

Sağlığına kavuşmak isteyenleri alternatif tıp biyoenerji ve akupunktur yöntemleri kullanırken yine sağlıklı kalmak ve güzelleşmek adına güzellik merkezini tek çatı altında toplamayı başardılar. Kişiler sağlığına kavuşmanın yanında güzelleşerek adeta yeniden doğuyor.
Genç İşletmeci ve Fizyoterapist Selma Karakuş Ortez-Protez okuyarak engellilerin sorunlarına dayalı tıbbi cihazlar geliştirerek onların sorunlarını azaltmayı amaçladı. Ankara Hacettepe Tıp Fakültesi Fizyoterapi bölümüne geçiş yaparak okumuş olduğu Ortez-Protez bölümünü birleştirince engellilerin hem rehabilitasyonu hem de yürümelerine yardımcı cihazlarda kendini geliştirdi. Üstelik Türkiye’de bir ile imza atarak adını Yaşam Walker verdiği cihazı üreterek zihinsel ve bedensel engelli kendi başına hareket edemeyen çocukları yeniden hayata kazandırmak adına onları yeniden yürütebilmeyi başardı. Şimdi engelli 400 B,n hastaya bu cihazın ulaşabilmesi ve ödeme planlarına dâhil edilmesi adına Sağlık Bakanlığından destek bekliyor. Bunlarla da yetinmeyip geleneksek alternatif tıp yöntemleriyle de uğraşarak bu konuda ün yapmış değerli hocalardan eğitimler alarak insanlara daha iyi hizmet verebilmeyi kendime amaç edindi.

SUNRİSE YAŞAM VE GÜZELLİK MERKEZİNDE YOK YOK

İşyerini bir başka bayan arkadaşı ile beraber açan Selma Karakuş, “Gülşen hanım daha önce merkezde başka bir işletmeyi devam ederken onunla beraber yeni bir adım atarak 2014’te Atakum’da SUNRİSE güzellik ve yaşam merkezi adı altında birçok faaliyet vermekte olan SUNRİSE güzellik ve yaşam merkezini açtık. İki katlı olan işletmede bel ve boyun fıtığı olan hastalara plates uygulamamız var bunun yanında, Cilt bakımı, biyoenerji, güzellik salonu, akupunktur tedavisi de yapılmakta. Burada en önemlisi kişiler hem sağlığına kavuşuyor hem de sağlıklı yaşamak adına yapabileceği her şeyi bir arada bulabiliyor” şeklinde ifade etti.

OBEZİTE VE KİLO SORUNLARINA KALICI TEDAVİ

En çok zayıflamak isteyen kilo problemi olan kişilerin sağlıklı ve verilen kiloların geri alımı olmadan kilo verme yöntemleri ile kişiler sağlığına yeniden kavuşuyor diyen Selma Karakuş, “ Sağlıklı zayıflama adına tek seansta  5 programı bir arada yapıyoruz bunlar, akupunktur, refleksoloji, pasif egzersizler, kavitasyon, lenfdranaj, yöntemleri olup kişinin ihtiyacı olan yapamadığı birçok işlemi bir araya getirerek yan etkisi olmayacak şekilde verilen kiloları kasa dönüştürerek herhangi bir kilo vermeden kaynaklı sarkma ve deforme yaşamadan fit ve sağlıklı bir vücuda yeniden kavuşuyorlar” dedi.

YAN ETKİ VE RİSK İÇERMİYOR ÜSTELİK UYGUN FİYATA

Kişilerin yüzünde ve vücudunda herhangi bir deforme olmadan yaklaşık üç ayda 6 ila 15 kilo arasında sağlıklı bir şekilde rahatlıkla kilo verebildiğini söyleyen Selma Karakuş,  “Obezite tedavisine gelen kişilerin bulundukları yaş ve kilolarına bağlı olarak ortalama üç ay bu tedaviye gelmeleri yeterli görünüyor. Haftada iki kere birer saat süren seanslar kişiyi işinden ve sosyal hayatından engellemiyor. Zayıflama bir ekip işi sadece diyet ile yapılabilecek bir yöntem değil, sağlıklı zayıflama biraz önce saydıklarımızın bir arada yapılarak yürütülebilecek bir protokoldür. Birçok kişi bu işlemlerin çok pahalı olabileceğini düşünebilecektir bu yüzden tanıtım kampanyamız var 20 seans yani 2 buçuk aylık bir tedaviyi sadece Bin liraya yapıyoruz. Pahalı yan etkisi yüksek ilaçlar ve ölüm oranı yüksek obezite ameliyatları ile karşılaştırıldığında hem hiçbir risk içermiyor hem de eğlenerek sağlıklı bir şekilde kalıcı olarak bu sorunlarından 2 buçuk aylık bir tedavi sayesinde sadece Bin liraya yaptırabiliyorlar” şeklinde sağlıklı kilo vermenin aslında pahalı olmadığını anlattı.

STRES VE KAYGI PROBLEMİ

Kilo almanın en ciddi nedeni stres ve kaygı problemidir diyen Karakuş, “Biz burada ilk önce akupunktur ile kişinin yüzde 80 oranında stres ve kaygısını azaltıyoruz ve geriye metabolizmayı düzenleme çalışması ve sonrasında yağ yakma, iştah kesme yüzde 10’luk kısımları kalıyor, onları da diğer yöntemler ile rahatlıkla başarıya ulaşıyoruz.  Buraya gelenler kilolarından kurtulurken metabolizmasını dengelemiş ve stresten kurtulmuş olarak ayrılıyorlar. Bu durum onların sosyal ve özel hayatlarına da yansıyor ve başarılı özgüveni yüksek olarak hayatlarını idame ettiriyorlar” diye anlatarak mutluluğun ve sağlığın sırrını açıkladı.

AKUPUNKTUR VE BİYOENERJİ TEDAVİSİ

Bize kişiler sadece bu alanda değil tıpta tedavisini olamamış netice alamamış hastalarda gelmekte diyen Selma Karakuş, “ Mide hastalıkları, bağırsak tembelliği, migren, vertigo vs. gibi bir çok hastalıkta alternatif tıbbı seçen kişilere akupunktur ve biyoenerji ile sağlıklarına geri kavuşmalarında yardımcı oluyoruz.  Akupunktur ve biyoenerji başlı başına bir tedavi yöntemi ve birçok hastanın tedavi olduğu ve başarı sağlandığı bilimsel olarak da kanıtlanmış bir alan. Kötü alışkanlıklarından kurtulmak isteyenlerde bu yöntemle bağımlı oldukları kötü alışkınlıklarından kurtularak sağlıklı hayatlarına geri kavuşuyor. SUNRİSE Güzellik ve yaşam Merkezinde 7/24 randevulu bir şekilde hafta içi ve hafta sonu olmak üzere uzaktan gelen ve çalışan gün içinde zaman ayıramayan herkese hizmet vermeye devam ediyoruz.

SUNRİSE  Güzellik ve Yaşam Merkezi  Cumhuriyet Mahallesi 26. Sokak no: 18/3 Atakum / SAMSUN RANDEVU :  0362 400 40 88 / 0505 999 20

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.