Siyasilerden AK Parti’nin 17. yıl dönümü mesajları

Siyasilerden AK Parti’nin 17. yıl dönümü mesajları
13.08.2018
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 17. yıl dönümü sebebiyle Samsun’lu milletvekilleri ve belediye başkanları yıl dönümü mesajları yayınlandı.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Türkiye, AK Parti ile birlikte adeta kabuğunu sıyırdı. 17 yılda AK Kadrolar tarafından hayata geçirilen projeler ve yatırımlarla devrim niteliğinde hizmetlere imza atıldı” dedi.

Türkiye’nin 17 yılda geldiği noktadan ve hızlı ilerleyişinden bir kesimin rahatsız olduğunu dile getiren Başkan Taşçı, “Türkiye’nin karanlık kaderini aydınlatmak için 17 yıl önce kurulan ve kurulduğu günden bugüne milletin menfaatleri doğrultusunda her zaman dik duran, gücünü milletten alan hatta milletin ta kendisi olan bir partinin adıdır AK Parti. 17 yıllık siyasi hayatında, 16 yıllık kesintisiz iktidar süreci boyunca, devrim niteliğinde hizmetlere imza atan AK Partinin neferi olmaktan, böylesine kutlu bir davanın hizmetkarı olmaktan gurur duyuyorum. Türkiye’de 14 Ağustos 2001 tarihinden bugüne çok şey değişti. Ülkemizin elde ettiği güç, hem içeride hem de dışarıda Türkiye düşmanlarını rahatsız etmiştir. Hain darbe girişimiyle milletimizi bölemeyenler, bugün de ekonomik darbe operasyonlarıyla Türkiye’ye diz çöktürmek istiyorlar. Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Türk milletinin gücünü de arkasına alarak bugünlerden daha da güçlenerek çıkacak” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin öğrencisi olmaktan, onunla aynı yolda yürümekten gurur duyduğunu dile getiren Başkan Taşçı, “Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde ortaya koyduğu başarılı hizmet anlayışı bizlere ışık tutuyor. Önümüzde başarılı bir örnek var. Hem yerel hem de ulusal ölçekte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı örnek alıyorum. Bu anlamda genel hatlarıyla bakıldığında, hem sosyal hem de rutin belediyecilik hizmetlerinde AK Belediyeciliğin başarılı örneklerini Atakumlu hemşerilerimizle buluşturuyoruz. Cumhurbaşkanımızın başarılı işlerini örnek alıyor, o ışık doğrultusunda, aynı heyecanla hemşerilerimize hizmet için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “14 Ağustos 2001’de, milletimizin adalet ve kalkınma ihtiyacının gereği olarak, siyasi hayatı boyunca hep milletin sesine kulak veren Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan AK Parti’miz kuruluşundan 15 ay sonra tek başına iktidara gelerek milletimiz tarafından ne denli büyük bir umut olduğunu göstermiştir. Kesintisiz 16 yıllık hükümetlerimiz döneminde parti olarak, ülkemizi her alanda hak ettiği yere, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşımak hususunda ortaya koyduğumuz kararlılığımızı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sürdürmeye devam ediyoruz.

İktidara geldiğimiz günden bu yana, taşıdığımız yüksek sorumluluk bilinciyle gece gündüz demeden tüm kadrolarımızla birlikte ülkemizi kalkındırmak, milletimize daha iyi hizmetler sunmak için çalıştık. Girdiğimiz tüm seçimlerden aziz milletimizin takdiriyle yüksek oy oranları ve güçlü bir destekle çıktık.

Son 16 yıllık dönemde Türkiye’de, geçmişle kıyaslanamayacak ölçüde dev adımlar attık, hak ve özgürlüklerden yatırım ve hizmetlere çok geniş bir yelpazede ilerleme sağladık. Bir yandan terör örgütleriyle mücadele ederken bir yandan da ülkemizi kalkındırmanın, milletimizi daha iyi hizmetlerle buluşturmanın mücadelesi içinde olduk. Bunu yaparken en büyük destekçimiz; sıkı bir ilişki kurduğumuz milletimiz ve bir aile birlikteliğinde olduğu gibi aynı hedef doğrultusunda çalıştığımız teşkilatlarımız oldu.

AK Parti’miz; hayata geçirdiği icraatlarla hizmet çıtasını sürekli yükselterek Cumhuriyet tarihimizde eşi görülmemiş bir başarı hikâyesi yazmıştır. Milletimizin hizmetine sunduğumuz eserleri artırma ve ülkemizi büyütme yolundaki kararlılığımız, iç ve dış odaklar tarafından defalarca engellenmeye çalışılmış; kirli hesaplar taşıyan karanlık odaklar yürüyüşümüzü sekteye uğratmak istemiştir. Ancak devlet millet kaynaşmasının zaferi, Türkiye düşmanlarının en ağır mağlubiyeti olmuştur. Bugün de aynı şekilde istiklal ve istikbalimizi hedef alan saldırılara, tehditlere, şantajlara birlik ve dayanışmamızla en güçlü cevabı verecek; 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşacağız.

AK Parti’mizin kuruluşunun 17. yıldönümü vesilesiyle, bugüne kadar partimizin çeşitli kademelerinde görev almış teşkilat mensuplarımıza ve partimize desteğini artırarak sürdüren aziz milletimize en kalbi şükranlarımı sunuyor, milletimize hizmetin kutlu yolculuğunda nice uzun yıllar diliyorum.”

Canik Belediye Başkanı Osman Genç,“Yılardır Türkiye üzerinde oynanan her türlü kirli oyuna karşı, AK Parti’nin ülkeye ekonomi, dış politika, askeri, eğitim, sağlık, ulaşım ve demokratikleşme gibi birçok konuda çağ atlattığını söyledi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti’nin 17. kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Genç, mesajında, 14 Ağustos 2001 tarihinde “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sloganıyla kurulan AK Parti ile Türkiye’nin ekonomi, dış politika, askeri, eğitim, sağlık, ulaşım ve demokratikleşme gibi birçok konuda çağ atladığını vurguladı. Türk ekonomisinin bünyesinin sağlam olduğunu vurgulayan Başkan Genç, diğer darbe girişimlerinde olduğu gibi şer odaklarının ekonomi operasyonlarında da başarısız olacağını söyledi.

BAŞARISIZ OLACAKLAR

AK Parti’nin kaderinin, milletin kaderiyle birleşen bir parti olduğunu ifade eden Başkan Genç “Bugün Türkiye, istikrarın ne kadar önemli olduğunu AK Parti ile görmüştür. İstikrar sayesinde bugün dev yatırım ve adımlarla Türkiye, dünyada yeniden sözü geçen bir ülke konumuna gelmiştir. Bu yüzdendir ki dış güçler ekonomik operasyona yeltenmiş, ellerindeki son kozu da kullanarak ülkemize diz çöktürmeye çalışmışlardır. Ancak Türkiye ekonomisinin bünyesi sağlam. Diğer darbe girişimlerinde olduğu gibi bu operasyonlarında da başarısız olacaklardır” dedi.

GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ

AK Parti’nin, kendilerine tek başına iktidarı teslim eden milletin güvenini boşa çıkarmadığını da dile getiren Başkan Genç, mesajında şunları söyledi: “Bu süreçte kimse gerçekçi olmayan haberlere ve hareketlere itibar etmemelidir. Türkiye olarak Allah’ın izni, milletimizin ferasetiyle bu süreçten de güçlenerek çıkacağız. Hedeflere tüm engelleri aşarak ulaşmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle partimizin kuruluşunun 17. Yıl dönümünün ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, bugüne kadar partimizin her kademesinde görev almış ve halen görevlerini yürüten teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.”

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, “AK Parti, darbe girişimlerine, ekonomik operasyonlar başta olmak üzere ülkemiz üzerine oynanan tüm oyunlara rağmen Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için kurulduğu ilk günki gibi aynı inançla yoluna devam etmektedir” dedi

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, “14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti’nin 17. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Karaduman, mesajında şu görüşlere yer verdi: “14 Ağustos 2001 yılında Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın liderliğinde “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sloganıyla kurulan AK Parti’ye aziz milletimiz tek başına iktidara taşımıştır. Türkiye, AK Parti’nin iktidarda olduğu 17 yılda bir çok konuda çağ atladı. Partimizin iktadar olduğu 17 yıl da ülkemizin istikrarlı büyümesini ve dünya da söz sahibi olmasını hazmedemeyenler bizi bölmek, parçalamak ve diz çöktürmek için her türlü oyuna başvurmuşlardır. Ancak darbe girişimleri ve ekonomik operasyonlara karşı aziz milletimiz, birlik beraberlik içerisinde omuza omuza durarak hainlere geçit vermemiştir.”

“Özellikle son 10 yılda ülkemiz bir çok kez saldırıya maruz kalırken 15 Temmuz darbe girişiminde de milletimizle sokaklara koşarak tanklara, tüfeklere, bombalara karşı vatanımızı koruduk. Türkiye her saldırıya Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde aziz milletimizin kararlı duruşuyla en sert cevabı vermiştir. Bizi bölmek, parçalamak isteyenler ise Türk milletinin duruşu karşısında hayal kırıklığı yaşamıştır. Darbelerle Türkiye’yi parçalayamayanlar ekonomik operasyonla diz çöktürmeye çalışıyorlar. Bu kesimlerin çok iyi bildiği fakat kabullenmek istemediği Türkiye’nin Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahip olduğudur. Allah’ın izni ile oynanan tüm oyunlara rağmen Cumhurbaşkanımız önderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için ilk günki aşkla, inançla yolumuza devam ediyoruz. AK Parti milletin kendisidir. AK Parti sevdadır, millete hizmet partisidir. Bu vesile ile Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm dava arkadaşlarına şükranlarımı sunuyorum.”

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “14 Ağustos 2001’in Türkiye’nin yeniden hayat bulduğu, güçlenmeye başladığı, Türk demokrasi tarihinin önemli bir dönem noktası olduğuna dikkat çeken Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “AK Parti, Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sloganıyla kuruldu. İçlerinde vatan ve millet sevgisiyle başlattıkları bu kutlu yürüyüş milyonların desteğini, sevgini gördü.” diye konuştu.

“AK PARTİ GÜCÜNÜ HALKTAN ALDI”

“Türkiye’de siyasi ve ekonomik sıkıntılar baş gösterdiği, halkın ümitsizliğe kapıldığı bir anda AK Parti ışık olmuş, yeni bir sayfa açmıştır.” diyen Yılmaz, “Ülkenin kalkınması, gelişmesi, halkımızın refah düzeyinin artması için çalışıldı. Demokrasinin, hukukun, ekonominin güçlenmesi için mücadeleler verildi, büyük başarılar sağlandı. Fedakarlıklar, özveriler sayesinde eski siyaset ve yönetim tarzı bir kenara bırakıldı, halkıyla kucaklaşan, bütün olan yönetim tarzına geçildi. Zorluklarla geçen 17 yılda AK Parti birçok saldırı, kapatma girişimi ve engellerle karşılaştı. Halkından gücünü alan AK Parti, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde dik duruş, mücadele ile tüm iç ve dış güçlerin kirli oyunlarını geri püskürttü.15 Temmuz hain darbe girişimi ise ülkemize yapılan en büyük hainlik, saldırı idi. Türkiye’nin önüne duvar örmek, çöküş yaşamasını, parçalanmasını isteyen şer güçler bunu en son kanlı saldırı şekilde gerçekleştirmeye kalkıştı. Bunu da başaramayınca şimdi ekonomik savaş açarak gerçekleştirme yoluna girdiler.

“AYDINLIK GÜNLER BİZİM TEK HEDEFİMİZ”

Milletvekili Yılmaz, mesajına şöyle devam etti; “Türkiye her zaman olduğu gibi kenetlendi, tek vücut oldu. Söz konusu vatan olunca gerisinin teferruat olduğunu her zaman gösterdik, yine göstereceğiz. Karanlık günlerin değil, aydınlık günler bizim tek hedefimiz. AK Parti büyük bir ailedir. Bu ailenin içerisinde 81 milyon insan vardır. Geleceğe emin adımlarla ilerlemek için hedef koyan, bu doğrultuda çalışan parti, AK Parti’dir. 2023-2053-2071 hedefleri bu hizmet seferberliğinin göstergesidir. Yerli üretimin, ihracatın artması, daha güçlü bir ekonominin oluşması, eğitimde, sağlıkta, kültürde, sanatta her alanda gelişim, dünya lideri ülke olma yolunda ortaya konulan hedefler halkımızın desteğiyle gerçekleşecektir. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde aydınlık günler için çalışan AK Parti, gönüllerin partisidir. Gönüller bir olduğu için bizim üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir iş yoktur. Halka hizmeti ilke edinen AK Parti’nin, bu büyük davanın içinde yer almaktan, hizmet etmekten onur duyduğumu belirtmek isterim. Bu duygu ve düşüncelerle AK Parti’nin 17. kuruluş yıl dönümünü kutlarım.”

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül yayınladığı kutlama mesajında; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde “14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur.

“GÜCÜMÜZÜ MİLLETTEN ALIYORUZ”

Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntılı bir dönemde siyasi hayatına başlayan AK Parti, milletimizin teveccühüyle girdiği her seçimden zaferle çıkarak milletten aldığı gücü yine milletin huzuru, refahı ve ülkemizin gelişmesi için kullanmıştır.

“İLKLERİN PARTİSİ”

AK Parti’nin kuruluşuyla birlikte bir zamanlar hayal bile edilemeyen hizmetler hayata geçirilmiş, millete hizmet etme yolunda göreve talip olan Ak kadrolar önlerine çıkarılan birçok engele rağmen pes etmeyerek eğitim, sağlık, ulaşım ve enerji alanında toplum yararına olabilecek projeleri halkımızın hizmetine sunarak devrim niteliğinde olan sayısız ilklere imza atmıştır.

“DAİMA MİLLETİN YANINDA”

Gücünü her zaman milli iradeden alan AK Parti iktidarda olduğu süre boyunca her zaman millete ve ülkeye hizmet etmeye devam edecektir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde siyasetin farklı kademelerinde görev alan Ak kadrolar her zaman milletimizin yanında olmaya devam edecek ve partimizin hedefi olan 2023, 2053 ve 2071 hedefine emin adımlarla büyük bir azimle ilerleyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin ve milletimizin huzuru, mutluluğu ve refahı için canla başla mücadele eden Ak kadroları bugüne kadar ortaya koydukları başarılı çalışmalarından dolayı şahsım ve Salıpazarı halkı  adına tebrik eder, partimizin 17’inci kuruluş yıldönümünü kutlar, ülkemize ve milletimize daha uzun yıllar hayırlı hizmetler yapmayı yüce Allah’tan niyaz ederim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.