Yazıcıoğlu; Siyaset dünyasına örnek olacak devir teslim

Yazıcıoğlu; Siyaset dünyasına örnek olacak devir teslim
04.04.2024
A+
A-

31 Mart Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’inden (MHP) Tokat Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kemal Yazıcıoğlu; görevi, eski Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’ndan devraldı.

GKRckzkXUAAnDBr

10 Yıldır Tokat Belediye Başkanı olarak hizmet eden ve gururla, onurla; güçlerinin yettiğince Tokat’a güzel hizmetler yaptığını söyleyen Eroğlu,

“Bundan tam 10 yıl önce yine böyle bir kalabalıkla Tokat’ımıza Rabbim Belediye Başkanlığı görevini bahşetmişti. Halkımız,siz değerli dostlarımız, bize bu yetkiyi vermiştiniz; bizler de gururla, onurla gücümüz yettiğince elimizden geldiğince Tokat’ımıza güzel hizmetler yaptık ve her zaman şunu söyledim: “Biz birlikte yaptık birlikte başardık.” dedim ve hamdolsun 10 yıl boyunca da yaptığımız çalışmalarla da şimdiden bu güzel görevi devretmiş bulunmaktayız. Her güzel şey bir gün biter ve bizim de 10 yıl boyunca yapmış olduğumuz bu görev böylece tamamlandı.” dedi.

Devir teslim töreninde halef selef başkanların birbirine tebrik, teşekkür, destek ve iltifat içeren ifadeleri sosyal medyada takdirle karşılanıp çok sayıda paylaşım yapıldı.

Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nun gerçekten sevildiğini, burada da bir teveccüh gördüğünü ve çok güzel işler yapacağını söyleyen Tokat’ta 2 dönem hizmet eden Eyüp Eroğlu, konuşmasını şöyle son verdi:

“Belki biz burada değiliz ama diğer ortağımız olan Milliyetçi Hareket Partimiz (MHP) şu an da belediyemiz güzel bir hizmet verecek. Kemal Yazıcıoğlu kardeşim de değerli Valimiz’ in Tokat’a çok değerli hizmetler yapan değerli Valimizin evladı o da 3 ay boyunca buralarda, biz de kendisini tanıdık, Tokat’ta sevildi, sizlerden ciddi bir teveccüh gördü. İnsan boşuna sevilmez; demek ki gerçekten bir şey var ki sevildi. ve burada da bir teveccüh gördü ben inanıyorum çok güzel işler yapacak, bizim bıraktığımız yerden aldığı bayrağı çok güzel yerlere getirecek çünkü Tokat’ ımız çok güzel bir şehir her yönüyle; tarihiyle, coğrafyasıyla, insanıyla gerçekten çok hizmet edilebilecek şehir. Muhakkak hizmete ihtiyacı var, Kemal Başkanım da çok güzel işler yapacaktır. Kendisine buradan üstün başarılar diliyorum, değerli vekilimizi de buradan tebrik ediyorum. O da Tokat’ta güzel hizmetler yapıyor onlara başarılar diliyorum. Ben her zaman Tokat’ın bir neferi olarak Tokat’ı seven birisi olarak her zaman hem sizlerin emirlerinizdeyim hem buradaki dostlarımız bize ne zaman ne ihtiyaç duyarsa her zaman yanlarındayım ve yanlarında olmaya devam edeceğim.

Eski Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun getirdiği çıtayı arttıracaklarını ve bu yolda ilerleyeceklerini söyleyen Tokat’ın yeni Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu,

“Bir seçim dönemini geride bıraktık siz bize büyük bir ahde vefa örneği gösterdiniz. İnşallah güzel hizmetler yapacağız. Başkanıma nezaketinden ötürü, bizimle olduğundan ötürü 10 yıllık burada yapmış olduğu icraatlardan ötürü, hizmetinden ötürü, emeğinden ötürü gerçekten kutluyorum tebrik ediyorum. Bizim abimizdir, kendisini seviyoruz her zaman desteklerini arkamızda olduğunu da biliyoruz. Çok teşekkür ediyorum bu seçim dönemini hayırlısıyla bitirdik şimdi işimiz var Eyüp Bey’in getirdiği çıtayı biz de artırarak bu yolda ilerleyeceğiz sizin gönlünüze girdik ama orada kalıcı olmamız lazım o yüzden çaba sarf edeceğiz. Bu 5 yıl içerisinde çok güzel işler yapacağımızdan hiç süpheniz olmasın.” ifadelerine yer verdi.

GKRckzkWYAArFQm

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.