Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Atama

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Atama
23.08.2023
A+
A-

Hakan Bakar Sivas

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Atama

Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener Oldu.

İl Milli Eğitim Müdürlüklerinde değişiklikler devam ediyor.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan Ankara, merkeze çekilirken, yerine ise İstanbul Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Yener görevlendirildi.

Necati Yener Kimdir?

1972’de Malatya’da doğan Yener, 1991 yılında Malatya Kubilay Lisesi’nden, 1996 yılında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği bölümü mezunudur. Yıldız Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi programında yüksek lisansını tamamlamıştır. 1996 yılında İstanbul Neşe Anten İlkokulu Matematik Öğretmenliği ’ne atanmış, Fatih Kız Lisesi, Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi gibi kurumlarında çalışmıştır. 2003 yılında ise Cağaloğlu Anadolu Lisesi’ne Matematik Öğretmeni olarak atanmıştır. 2003 yılından beri görev yaptığı Cağaloğlu Anadolu Lisesi’ne 2015 yılında okul müdürü olarak atanmıştır. Okul müdürlüğü süresince, okula TÜBİTAK, Erasmus, Olimpiyatlar gibi 40’ın üzerinde çeşitli bilimsel ve kültürel etkinlikleri kazandırmıştır. 2020 yılında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne şube müdürü olarak görevlendirilmiş olup, Son olarak Yener, 2021 yılında ise Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştı. 2023 Ağustos ayında yeni yapılan atamlar ile birlikte Necati Yener Sivas İl Milli Eğitim Müdürü  olarak ataması gerçekleşti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber