Serhat Türkel’den Örnek Davranış!

Serhat Türkel’den Örnek Davranış!
25.12.2019
A+
A-

CHP Atakum 5. Olağan Genel Kurulu’nda 8 oyluk bir farkla adeta kıl payı demokrasi yarışında geriye düşen CHP Atakum İlçe Başkan Adayı Serhat Türkel, seçim sürecinde kendisine destek olan ve olmayan herkese teşekkür edip yeni yönetimi kutlayarak, “Her zaman olduğu gibi hak, hukuk ve adalet yolunda partimle birlikte yürüyeceğim. Daima partim için mücadele edeceğimden hiçbir şüpheniz olmasın” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum 5. Olağan Genel Kurulu hafta sonu gerçekleştirildi. Atakum Belediyesi Eğlence ve Kültür Merkezinde gerçekleşti. CHP Atakum İlçe Başkanlığı için Serhat Türkel ve Turgay Özçelik yarıştı. Kongreye partililerin ilgisi yoğun olurken, aynı zamanda demokrasi şöleni ve büyük bir coşku da yaşandı. 397 delegenin oy kullandığı yarışta, Turgay Özçelik 8 oy farkla CHP Atakum İlçe Başkanı seçildi. Özçelik 195 oy alarak yarışı kazanırken, Türkel ise 187 oyda aldı.

YENİ BAŞKANI TEBRİK ETTİ
Seçimlerin ardından yaptığı konuşmada partililer tarafından dakikalarca alkışlanan, seçim boyunca centilmen ve adil duruşu nedeniyle yeni başkan Turgay Özçelik’in teşekkür ettiği CHP Atakum İlçe Başkan Adayı Serhat Türkel, “Cumhuriyet ve demokrasi güneşinin Atakum’da bir daha hiç batmaması ve Atakum’un partimizin yıkılmaz bir kalesi olması için güzel bir demokrasi yarışına girdik. CHP’nin parti kültürüne ve geleneklerine yakışır bir kampanya dönemini geçirdikten sonra aynı centilmenlik, adalet ve demokrasiyle seçimlerimizi tamamladık. Gerçekleştirdiğimiz 5. Olağan İlçe Kongresi’nde, her ne kadar iki aday görünse de kazanan her zaman partimiz olmuştur. Göreve yeni gelen CHP Atakum İlçe Başkanımız Turgay Özçelik ve yönemini yürekten tebrik ediyorum. Her zaman partim için mücadele edeceğimden hiçbir şüpheniz olmasın. CHP’nin genç bir neferi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada yüreğimi taşın altına koymaktan asla çekinmeyeceğim. Her zaman olduğu gibi hak, hukuk ve adalet yolunda partimle birlikte yürüyeceğim. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ni Atakum’da Atamız’ın işaret ettiği hedef ve doğrultuda başarıya götürmek için örgütümle birlikte bütün emeğimi vermeye devam edeceğim. Bu süreçte şahsıma destek veren veya vermeyen, bu sürecin demokrasi bayramı şeklinde geçmesinde emeği olan herkese tek tek teşekkür ediyorum. Aday olduğum bu süreç içerisinde vermiş olduğunuz bu muhteşem destek için ayrıca çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

IMG 20191225 WA0004

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.