Serhat Türkel yine umut oldu!

Serhat Türkel yine umut oldu!
10.05.2020
A+
A-

Samsun’un Atakum ilçesinde bir otoparkta kalan ve Samsun güdemine düşen aileye Serhat Türkel’den yardım eli uzandı.

Atakum ilçesinde bir otoparkta yaşama mücadelesi vermeye çalışan aileye Serhat Türkel ve Otel 1919’un ortağı olan Uğur Derici yardım elini uzatarak Otel 1919’u mağdur olan aileye açarak aile otele yerleştirildi.

Otoparkta 6 aylık bebekleri ile yaşayan ailenin zorlu yaşam şartları son bulurken Atakum Belediyesi’de yine mağdur aileye yardımcı olacağını belirtti ve açıklama yaptı;

”Atakum’da maddi imkansızlıklar nedeniyle bebekleriyle bir otoparkta yaşamak durumunda kalan aileyle ilgili yoğun mesajlar aldık. Başkanımız Av. Cemil Deveci’nin talimatıyla aileye ulaştık. Hayata Anlam Katanlar Derneği ve Otel 1919 da desteklerini esirgemedi. Ailemizi şimdilik Otel 1919’a yerleştirdik. Aileye ayrıca yeni bir yuva bularak işle ilgili de görüşmeleri sağladık. Bundan sonraki süreçte de ailenin yanında olacağız. Duyarlılığınız için bütün komşularımıza çok teşekkür ediyoruz” denildi.

atakum 1 1

Atakum'da maddi imkansızlıklar nedeniyle bebekleriyle bir otoparkta yaşamak durumunda kalan aileyle ilgili yoğun mesajlar aldık. Başkanımız Av. Cemil Deveci'nin talimatıyla aileye ulaştık. Hayata Anlam Katanlar Derneği ve Otel 1919 da desteklerini esirgemedi. Ailemizi şimdilik Otel 1919'a yerleştirdik. Aileye ayrıca yeni bir yuva bularak işle ilgili de görüşmeleri sağladık. Bundan sonraki süreçte de ailenin yanında olacağız. Duyarlılığınız için bütün komşularımıza çok teşekkür ediyoruz.

T.C. Atakum Belediyesi paylaştı: 9 Mayıs 2020 Cumartesi

Serhat Türkel daha öncede Atakum ilçesinde zor durumda kalan insanlara el uzatarak yardım etmesi ile bilinirken, Türkel Atakum ve Atakumlu’nun derdi bizim derdimiz yeterki dertleri sıkıntıları bilelim çözüm aşamasında ne gerekirse yapmaya hazırım dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.