Serhat Türkel nerde bir mağdur varsa yanda olmaya devam ediyor

Serhat Türkel nerde bir mağdur varsa yanda olmaya devam ediyor

Otel 1919’un ortaklarından Serhat Türkel, çocukları lösemi tedavisi gören ve arabada yatan anne babaya otelini açarak gönülleri fethetti.

Samsun’un Atakum ilçesinde bulunan özel bir hastanede lösemi tedavisi gören Havzalı Görkem Aslan’ın anne babası kalacak yerleri olmadığı için, arabalarında yatıyorlardı. Durumdan haberdar edilen Otel 1919’un ortaklarından Serhat Türkel, kapılarını “Başımızın üzerinde yerleri var” diyerek Aslan ailesine açtı. Aile tedavi süresince Serhat Türkel’in misafiri olarak otelde kalacak.

Milletvekili Hancıoğlu teşekkür etti

Konudan haberdar olan CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Serhat Türkel ile fotoğrafını paylaşarak, “Atakum’daki bir hastanede lösemi tedavisi gören evladımız Görkem’in ailesi, ikametleri başka bir ilçede olduğu için araçlarında yatıp kalkarak tedavi sürecinde yavrularına refakat ediyordu. COVİD-19 salgını başladığı anda, büyük bir duyarlılık göstererek ortağı olduğu otelin kapılarını sağlık çalışanlarımıza açan sevgili kardeşim Serhat Türkel şimdi yine aynı duyarlı davranışı sergileyerek bu ailemizi de otelinde misafir ediyor.

Bu zor süreçte toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerini sergiledikleri için sevgili Serhat’a ve Otel1919’un tüm çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Ekran Resmi 2020 05 07 00.15.50

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber