Serhat Türkel CHP’den Atakum Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı Oldu

Serhat Türkel CHP’den Atakum Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı Oldu

Cumhuriye Halk Partisi Atakum İlçe Başkanı Serhat Türkel 31 Mart 2024’de yapılacak olan yerel seçimler için ilçe başkanlığı’ndan istifa ederek CHP’den Atakum Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Serhat Türkel yaptığı açıklamada;  Sevgili yol arkadaşlarım, kıymetli Atakum halkı; Gençlik Kolları’ndan bu yana, ideolojisine ve duruşuna hayran olduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nde, yıllardır örgütlü mücadeleyi savunan bir kardeşiniz, yoldaşınız oldum. Bir yaşımdan bu yana, 39 yıldır yaşadığım kentimiz Atakum’a hizmet etmeyi kendime görev edindim.

Umudumuzun kırıldığı anlarda, yine de mücadeleden vazgeçmedim. Örgütümüzün birbirine sıkı sıkıya bağlı olması için, her zaman birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek için çaba harcadım. Yol arkadaşlarımızın ve örgütümüzün desteğiyle Partimin Atakum İlçe Başkanı seçildim.

Fakat yola çıkarken yaktığımız devrim meşalesini, bugün Atakum’da çok daha fazla büyütmeye ihtiyacımız var. Örgütümüzün her zamankinden daha fazla birleşmeye ihtiyacı var. Bu birliktelik bizlere iktidarı getirecek. Bu birlikteliği sizlerin desteğiyle sağlayacağımıza inancım tam. 2028’deki iktidar yolculuğumuz, önce Atakum, sonra Samsun ve son olarak memleketimize yayılmalı.

Bu kente aşık, Atakum’un evladı, sizlerin bir yoldaşı olarak; bugün Atakum Belediye Başkanı Aday Adayı olmak üzere İlçe Başkanlığı’ndan istifa dilekçemi, İl Başkanımız Sayın Mehmet Özdağ’a teslim ettim. Atakum’a her fırsatta hizmet etmekten gurur duydum ve duyacağım dedi.

Serhat Türkel Kimdir?
1983 yılında Almanya’da dünyaya gelen Türkel, 1984 yılında da Samsun’un Atakum ilçesine yerleşti. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Atakum’da tamamladı. Erken yaşta başladığı ticari hayatı nedeniyle Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nü yarıda bırakmak durumunda kaldı. 2008 yılında Cumhuriyet Halk Partisi üyesi oldu. Bu süreçte, Türkiye’de gerçekleşen tüm yerel, genel seçimlerde ve referandum oylamalarında 2008-2015 yılları arasında CHP Atakum Gençlik Kolları’nda, 2015-2019 yılları arasında da CHP Atakum İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif görev aldı. Erken başlayan ticari yaşantısına 2015 yılından itibaren turizm sektöründe ve OTEL 1919’un sahibi olarak devam eden Türkel, evli ve iki çocuk babasıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.