Serdar Tuncer ile ‘Bir Şiirdir Ramazan’

Serdar Tuncer ile ‘Bir Şiirdir Ramazan’
18.05.2018
A+
A-

Ünlü sunucu ve şair Serdar Tuncer, Bir Şiirdir Ramazan adlı programla Atakumlulara unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşattı.

Atakum Belediyesi tarafından kurulan Atakum Ramazan Sokağının ilk konuğu, ünlü sunucu ve şair Serdar Tuncer oldu. Bir Şiirdir Ramazan adlı program, Samsun Valisi Osman Kaymak, Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.
Ramazan ayı boyunca gerçekleştirecekleri etkinliklerle, Atakumlulara unutulmaz bir Ramazan Ayı yaşatacaklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum Belediyesi olarak ‘Ramazan Atakum’da güzeldir’ sloganıyla, iftar ile sahur vakitleri arasında düzenlediğimiz programlarla hemşerilerimize keyifli dakikalar yaşatıyoruz. Ünlü isimlerin de katılımıyla gerçekleştirdiğimiz sahne etkinlikleri, tiyatro ve animasyon gösterileri, meddah gösterileri ve Kur’an-ı Kerim tilavetleri ile güzel bir Ramazan ayı yaşıyoruz” diye konuştu.
Atakum Belediyesi olarak çocuklara eski ramazanları yaşatmak istediklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum Belediyesi olarak amacımız, eski Ramazanları yeniden canlandırmak ve çocuklarımıza Ramazan ayını sevdirmek. Tabii biz burada en güzel şekilde Ramazan ayını geçirirken mazlum coğrafyalarda kan ve gözyaşı akmaya devam ediyor. Kalbimiz özellikle Filistin ve Suriye’de şehit olan çocuklarımız için ağlıyor. Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize şifalar diliyorum. İnşallah onlar da en kısa zamanda güzel Ramazanlar yaşarlar. Bugün bizleri yalnız bırakmayan Samsun Valimiz Sayın Osman Kaymak, Atakum Kaymakamımız Sayın Namık Kemal Nazlı ve AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Rabia Bay Keser’e teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Atakum’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden ünlü sunucu ve şair Serdar Tuncer, “En son 2 yıl önce geldiğim Atakum’a bugün yeniden gelmiş olmaktan ve Atakumlu vatandaşlarımızla bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Bizleri bir araya getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür ederim. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı. Programın ardından Samsun Valisi Osman Kaymak, Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın Serdar Tuncer’e plaket ve hediye taktim etmesiyle son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber