Savaş kiraz sordu ; Samsun belediyeleri kapalı esnaf için ne yaptı

Savaş kiraz sordu ; Samsun belediyeleri kapalı esnaf için ne yaptı
07.05.2020
A+
A-

Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı ve Umum Kuaförler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Savaş Kiraz, Sivas Belediyesinin Korona sürecinde kapalı olan esnaflara 2 bin lira para desteği verdiğini açıklayarak, “Samsun Belediyeleri ne yaptı” diye sordu.

Samsun Umum Kuaförler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Savaş Kiraz, Sivas Belediyesinin Korona Virüs sürecinde kapalı olan 556 esnafa bütçesinden 2 bin lira yardım yaptığını açıklayarak, Samsun belediyelerini eleştirdi.

Samsun’da Korona Virüs tedbirleri kapsamında kapalı kalan esnaflara hiç bir belediyenin maddi destek vermediğini kaydeden Savaş Kiraz, “Belki yapılmıştır da benim haberim yoktur. Açıklasınlar bende tüm kalbimle alkışlayayım” dedi.

Sivas Belediyesinin virüs sebebi ile zorunlu olarak iş yerlerini kapatan 556 esnafın hesabına ilk etap da bin lira yatırdığını ve bir bin liralık daha destek vereceğini dile getiren Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı ve Umum Kuaförler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Savaş Kiraz, şunları dile getirdi.

“Kimse bilip bilmeden ahkam kesmeyecek. Buyurun Sivas Belediyesi tam 556 üyenin her birinin hesabına 1000 TL para yatırdı. Yani 556 bin lira kapalı olan esnaflara para yardımı yaptı. Hatta bir daha ki ayda bu para yatacak. Tam 1.112 milyon lira. Yani Sivas Belediyesi oradaki kapalı esnafına 2000 bin lira yardım yapıyor. Burada(Samsun) kapalı esnafa hangi belediye ne yapmış çıksın açıklasın. Beldi yapılmıştır da benim haberim yoktur. Açıklasınlar bende tüm kalbimle alkışlayayım” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber