Sandıkçı’yı ziyaret eden öğrenci mutluluktan ağladı

Sandıkçı’yı ziyaret eden öğrenci mutluluktan ağladı
02.06.2022
A+
A-

Canik Kocatepe İlkokulu öğrencisi Yunus Emre Kara, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’yı ziyaretinde göz yaşlarını tutamadı. Başkan Sandıkçı’yı çok sevdiğini söyleyen Yunus Emre Kara, “İyi ki İbrahim Sandıkçı gibi bir Başkanımız var. Ben onu çok seviyorum” dedi.

Başkan’a sarılıp ağladı

Canik Kocatepe İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencileri Hayat Bilgisi dersinde işledikleri Yerel Yönetimler konusu hakkında bilgi edinmek üzere okul müdürü ve öğretmenleriyle birlikte Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’yı ziyaret etti. Misafirlerini Canik Belediye Meclisi toplantı salonunda ağırlayan Başkan İbrahim Sandıkçı, öğrencilere ilçe ve belediye hakkında bilgi verdi. Öğrencilere sorular sorup onların da sorularını yanıtlayan Başkan Sandıkçı, sohbet esnasında ilginç bir olayla karşılaştı. Kendisiyle daha önce de görüştüğünü söyleyen Yunus Emre Kara adlı öğrenci, “Başkanımızı çok seviyorum” diyerek ağlamaya başladı. Başkan İbrahim Sandıkçı, göz yaşlarına hâkim olamayan Yunus Emre’ye sarılıp onu teselli etti. Böyle bir tabloyla ilk defa karşılaştığını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, öğrencinin kendisine duyduğu sevgiden çok etkilendiğini belirtti.

Yarışmada gram altın kazanmıştı

Başkan İbrahim Sandıkçı’yı ziyaretinde mutluluk gözyaşları döken ilkokul öğrencisi Yunus Emre Kara, Canik Belediyesi tarafından düzenlenen ilkokullar arası resim yarışmasında üçüncü olduğunu söyledi. Yunus Emre Kara, “Bu Dünyadan Yunus Geçti adlı yarışmada resim dalında üçüncü oldum. Yunus Emre’nin hayatını anlatan bu yarışmada aldığım ödül beni çok mutlu etti. Yarışmada gram altın kazandım ve ödülümü Başkanımız İbrahim Sandıkçı vermişti. Ben onu çok seviyorum. İyi ki İbrahim Sandıkçı gibi bir Başkanımız var” diye konuştu.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ziyaretin sonunda çeşitli hediyeler vererek misafirlerini uğurladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.