Samsunvehaber’den muhteşem ödül gecesi

Samsunvehaber’den muhteşem ödül gecesi
06.01.2019
A+
A-

Samsunvehaber tarafından “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla muhteşem bir ödül gecesi düzenlendi.

samsunvehaber olarak Anemon Otel’de protokolün, kamu kurum temsilcilerinin, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin, özel davetlilerin ve basın temsilcilerinin katılımıyla muhteşem bir ödül töreni düzenlendi. Ödüll Gecesi’nde ulusal ve yerel basın temsilcilerinin yanı sıra siyasiler ve kurum müdürlerine de ödül takdim edildi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan samsunvehaber.com Genel Yayın Yönetmeni Ünal Yavuz, “samsunvehaber.com büyük bir aile.Bizler arkadaşlarımıza iyi gazeteci olmanın yanısıra iyi birer insan olmalarını tavsiye ediyoruz. samsunvehaber ekibi iyi ve kaliteli insanlardan oluşuyor. samsunvehaber.com yayın hayatına başlayalı. 9 ay oldu. Bizler iyi işler iyi haberler yapmaya çalışıyoruz. Daha iyisini yapmak için çalışıyoruz. samsun medyasında önemli bir sese olacağımıza inanıyoruz. 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla bu geceyi düzenledik. Bu akşam bizlerle birlikte ulusal ve yerel basın temsilcileri var. Bu gecede basın kuruluşlarında görev yapan ve ödül alan arkadaşlarımızın yanı sıra Samsun’da değer katan kişi ve kurumları ödüllendirdik” diye konuştu.

GAZETECİLERİ ÖDÜLLERİ VALİ KAYMAK VERDİ 

Konuşmanın ardından Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun basınında görev yapan gazetecileri ödüllendirdi. Denge Gazetesi Spor Muhabiri Erdal Cansu, Hedef Halk Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Noyan Alper Cabbar, Haber Gazetesi Spor Müdürü Selçuk Kaya, Gazete Gerçek Gülsüm Atik, samsunhaber.com Haber Müdürü Nevin Aydoğan, Piazza AVM Basın Danışmanı Dilek Akın, İHA Samsun Bölge Haber Müdürü Salih Kasım, Demirören Haber Ajansı Samsun Bölge Şefi Yaprak Koçer, TRT Samsun Muhabiri Mehmet Gençali ve Anadolu Ajansı Samsun Muhabiri Mehmet Kumcağız’a ödülleri Samsun Valisi Osman Kaymak tarafından ödülleri verildi.

Ödül törenini ikinci kısmında Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kadın Kolları Başkanı Atakum Atatepe Mahallesi Muhtarı Hava Rendeci’yi temsilen ‘Yılın Muhtarı’ ödülü, Atakum Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Topsakal’a ödülü Balkan Türkleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sezai Onaran, LAYSİAD Başkanı Zafer Dilmen’e “Yılın Ortak Girişimci” ödülü samsunvehaber.com icra kurulu başkanı Adnan Arslan tarafından, Bizin Artvin Derneği Başkanı Levent Ertürk’e “Yılın Sivil toplum kuruluşu” ödülü samsunvehaber.com Genel Koordinatörü Sedat Öksüzoğlu tarafından, TKDK İl Müdürü Bülent Turan’a “Yılın İl Müdürü” ödülü SAMGİAD Başkanvekili Buğra Çolak tarafından, REEDER Yönetim Kurulu Başkanı Uygar Saral’a “Yılın Genç İş İnsanı” ödülü Samsun TSO Genel Sekreteri Süleyman Karabük tarafından, eski Karayolları Bölge Müdürü Kenan Keskin adına eşi Yasemin Keskin’e “Yılın Bölge Müdürü” ödülü samsunvehaber.com Genel Koordinatörü Sedat Öksüzoğlu tarafından, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’na “Yılın Belediye Başkanı” ödülü AK Parti eski il başkanı Muharrem Göksel tarafından, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar adına “Yılın Belediye Başkanı” ödülü başkan yardımcısı Aydın Karmil’e AK Parti eski il başkanı Muharrem Göksel tarafından, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu adına “Yılın Yöneticisi” ödülü Samsun TSO Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Dilmen’e eski İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş tarafından, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin adına SAMULAŞ Genel Müdürü Kadir Gürkan’a “Yılın Halk Adamı” ödülü samsunvehaber.com Genel Yayın Yönetmeni Ünal Yavuz tarafından, Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık’a “Yılın Spor İnsanı” ödülü Samsun 19 Mayıs Gazetecilyer Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır tarafından, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu’na “Yılın Kadın Milletvekili” ödülü CHP teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Şükrü Kumbasar tarafından ve Samsun Valisi Osman Kaymak’a “Yılın Bürokratı” ödülü samsunvehaber.com İcra Kurulu Başkanı Adnan Arslan, Genel Yayın Yönetmeni Ünal Yavuz ve Genel Koordinatör Sedat Öksüzoğlu tarafından verildi.

smasunvehaber1

ÖMER SÜSLÜ UNUTULMADI
Gecede seçim zamanı trafik kazası geçiren eski İYİ Parti İl Başkanı Ömer Süslü’ye “Yılın Siyasi Parti İl Başkanı” ödüül verildi. Ömer Süslü adına ödülü Yaşar Temuçin’e ödülü gazeteci Fatih Tutar tarafından verildi.

ÖDÜL ALANLARA REEDER”DAN TELEFON
Gecede Samsun’a teknoloji alanında yatırım yapan Reeder firmasının yönetim kurulu başkanı Uygar Saral, gecede ödül alanlara birir yeril üretim telefon hediye etti. Ödül alanlara ayrıca isimlerinin yazılı olduğu Samsunspor forması hediye edildi.

Vali Kaymak: “İnsanların onure edilmeleri çok önemli”
Ödülünü aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Vali Kaymak, insanların yaptıklarının fark edildiğinde daha çok yeni işler yapma konusunda cesaret bulduklarını söyledi. İnsanların ödüllendirilmelerinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Vali Kaymak, “Ben de 25 yıllık kaymakamlık, 4 yıllık valilik hayatımda çalışanlarıma ‘ben size takdir vermek istiyorum ceza vermek istemiyorum’ dedim. Meslek hayatımı da hep takdirlerle götürmeye çalışmışımdır. İnsanların onure edilmeleri çok önemlidir. Gazeteci arkadaşlarımız, kurumlar ödül aldı. Onları tebrik ediyorum. İnşallah bu ödül herkes için faydalı ve hayırlı olur” dedi.

samsunvehaber4

“Samsun’a hizmet etmek benim için çok kutsal”
Herkesin ortak paydasının Samsun olduğunu belirten Vali Kaymak, “Ödül alan kişilerin, kurumların hepsinin Samsun’a bir katkısı olduğunu düşünüyorum. Tabii, bizler bu ödüle layık görülmekten çok mutlu olduk. Samsun’da 1 buçuk yıl oldu çalışalı. Geçen sene de ‘ödül verelim’ demişlerdi. Ödülü hak etmek lazım dedim. 1 buçuk senede inşallah hak etmişizdir. Bu ödül benim sorumluluklarımı daha çok artırdı. Daha çok çalışmamız lazım. Bizler için Samsun çok önemli. Samsun’a hizmet etmek benim için çok kutsal ve saygıdeğer. Sizlere hizmet etmek benim için en büyük şeref” diye konuştu.

samsunvehaber2

“Çok ciddi çalışmalar hazırlıyoruz”
Samsunluların bir ve beraber olması gerektiğinin de altını çizen Vali Kaymak, “İktidar, muhalefet, STK, basın hepimiz el ele verirsek Samsun Türkiye’nin çok önemli şehri ve buradaki yaşam kalitesini daha çok artırabiliriz. Samsun’u daha güzel olaylarla Türkiye ve dünya kamuoyuna tanıtabiliriz. Bu sene Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. yılı. Bir dizi programlar hazırlıyoruz. Çok ciddi çalışmalar hazırlıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde kutlanacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ve Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinatör olarak tespit edildi. Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve bütün STK’larla birlikte inşallah bu coşkuyu bütün Türkiye’ye yaymaya çalışacağız. Samsun’a çok sayıda ziyaretçi gelecek. Bütün bu güzellikler Samsun’un tanıtılması için” şeklinde konuştu.

Ödül gecesinin sonunda ödül alanlar toplu fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.