Samsun’un en büyük iftar sofrası

Samsun’un en büyük iftar sofrası
29.05.2018
A+
A-

Tekkeköy Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak ilçe meydanında düzenlenen iftar yemeği bu yıl 12 bin kişinin katılımıyla Samsun’un en büyük iftar sofrası oldu.

Tekkeköy İlçe meydanında Tekkeköy Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine 12 bin kişi katılarak Samsun’un en büyük iftar sofrasında dualarla oruçlar açıldı.

Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiği iftar programı mehter takımının alana girmesiyle başladı. Daha sonra semazen gösterisi, ilahiler ve Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından dualarla oruçlar açıldı. Yaklaşık 12 bin kişinin birlikte iftar yaptığı programın ardından kısa bir konuşma yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, iftara gösterdikleri ilgiden dolayı protokole ve vatandaşlara teşekkür etti.

Togar, Samsun’un en büyük iftar sofrasına katılanlara teşekkür etti

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Samsun’un en büyük iftar sofrasına katılarak bizlere bu onuru yaşatan başta protokolümüze ve Tekkeköylü hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun. Bu şehirde kurulan en büyük iftar sofrasının sahiplerinin önünde saygıyla, hürmetle eğiliyorum. Ramazan ayının maneviyatı ve ruhu bugün bu alanda en güzel şekilde yaşandı. Rabbim birlik beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Tekkeköylü vatandaşlarla iftar sofrasında birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar hiç bir dönem bitmedi. Ama son dönemde oyunlar artık açık oynanıyor. Türkiye’nin ne zaman sağlıklı adım attığını gören emperyalist dış güçler ülkemizin önünü kesmek için hep birlikte hareket ederek ülkemize tuzaklar kuruyorlar. Eğer Türkiye istikrarlı bir hükümete sahip olursa bu oyunları bozma şansımız yüksek. Eğer geçmiş dönemlerde yaşanan zayıf hükümetler olursa zor günler yaşarız” diye konuştu.AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın selamlama konuşmalarının ardından söz alan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

“Türkiye istikrar sayesinde büyüdü”
Türkiye’nin tarihi geçmişine değinen Bakan Demircan, ” 16 yılda yakaladığımız istikrar sayesinde Türkiye 3 kat büyüdü. Eğer bu darbeler müdahaleler olmasaydı 16 yıl içerisinde Türkiye 6 kat büyürdü. Şimdi artık bunlara son vermek istiyoruz. Bunun yolu güçlü yürütme, güçlü yasama ve bağımsız yargıdan geçer. 16 Nisan’da onun kararını verdiniz. Şimdi onu uygulayacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı birinci turda başkan seçeceğiz” diye konuştu.

“Tekkeköy’e Hastane Müjdesini yineledi”
Samsun’a yapılacak hizmetler hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Demircan, “Tekkeköy’e 250 yataklı hastanenin temelini yakında atacağız. Yeri belirlenerek bakanlığımıza teslim edildi. Ağustosta temelini atmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.
İftar programına Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Samsun Milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, İlçe Kaymakamı Günay Öztürk, İl Başkanı Hakan Karaduman, İlçe Başkanı Hayri Ağırlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber