Samsun’un Bafra İlçesi’nde mezarlık üzerinden 3 milyonluk vurgun iddiası!

Samsun’un Bafra İlçesi’nde mezarlık üzerinden 3 milyonluk vurgun iddiası!
07 Ağustos 2024 11:45
A+
A-

Samsun’un Bafra İlçesi’nde belediye tarafından sağlanan mezarlık hizmetlerine ilişkin vurgun iddiaları gündeme geldi.

yenigundehaber.com’un haberine göre Yakıntaş Mezarlığı’nda gerçekleştirildiği iddia edilen usulsüzlükler, belediye hesaplarına aktarılmayan paralarla ilgili ortaya çıktı.

Zimmete Geçirilen Miktar: 3 Milyon Lira

 

İddialara göre, mezarlık hizmetleri için ödenen paraların bir kısmı belediyenin resmi hesaplarına aktarılmadı ve zimmete geçirilen miktarın 3 milyon lirayı geçtiği belirlendi.

 

Gasilhanede Dolandırıcılık

 

Usulsüzlüklerin, yakınını kaybeden vatandaşların belediye veznesine yatırması gereken paraları gasilhanedeki yetkiliye elden vermesi ve yetkilinin “Biz size daha sonra makbuz keseceğiz” diyerek parayı zimmetine geçirmesiyle gerçekleştirildiği öğrenildi.

Başkan Hamit Kılıç: “Gereken Her Şey Yapılıyor”

 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, konuyla ilgili olarak kurum hukukçularına soruşturma başlatılması talimatı verdiğini belirtti. Başkan Kılıç, “Konuyla ilgili gereken her şey yapılacak. Soruşturma sonunda vurgunu kim ya da kimlerin yaptığını, kimlerin sorumlu olduğunu hep birlikte göreceğiz” açıklamasında bulundu.

 

Hukuki Süreç Başlatıldı

 

Başkan Kılıç’ın açıklamaları doğrultusunda, mezarlık hizmetlerindeki bu ciddi usulsüzlük iddialarıyla ilgili hukuki süreç başlatıldı ve sorumluların belirlenmesi için titiz bir soruşturma yürütülüyor.

yenigundehaber.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.