Samsunspor’da dört futbolcu ile yollar ayrıldı

Samsunspor’da dört futbolcu ile yollar ayrıldı
27.10.2019
A+
A-

Yılport Samsunspor’da kadro dışı bırakılan ve satış listesinde olan Abdulkadir, Canberk, İshak ve Cenk ile yollar resmen ayrıldı.

Yılport Samsunspor’da hem yönetimin hem de teknik direktör İrfan Buz’un verdiği ortak karar neticesinde kadro dışı bırakılan ve takımdan ayrılmaları istenen Abdulkadir Özgen, Canberk Dilaver, İshak Doğan ve Cenk Kaplan yaklaşık 4 aydır Haluk Ulusoy Tesisleri’nde antrenman yapıyorlardı. Antrenör Şendoğan Çakmaker yönetiminde çalışan dört futbolcu ile Yılport Samsunspor’un yolları resmen ayrıldı.

TFF’YE BAŞVURACAKLAR
Abdulkadir, Canberk, İshak ve Cenk’in 3 aydır maaş alamadıkları için sözleşmelerini tek taraflı fesih etme hakları olduğu ve bunu kullanma kararı aldıkları öğrenildi. Bu sezon Kırmızı-Beyazlı kulüpten hiç bir ücret alamayan dört futbolcunun Samsun’dan ayrılarak alacaklarının tahsil etmek için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuracakları öne sürüldü. Buna göre dört futbolcu ile Samsunspor mahkemelik olacak ve kararın sonuçlanması yaklaşık iki seneyi bulacak. Futbolcular sadece geçmişteki 3 aylık alacakları için değil, sözleşme bitiş tarihine kadar olan tüm ücretlerini talep edecekler.

SÖZLEŞME BİTİŞ TARİHLERİ:
İshak Doğan / Haziran 2021
Abdulkadir Özgen / Haziran 2020
Cenk Kaplan / Haziran 2020
Canberk Dilaver / Haziran 2021

(HedefHalk)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber