Samsunspor, Göztepe A.Ş. müsabakasından 4-3’lük skorla galip ayrıldı

Samsunspor, Göztepe A.Ş. müsabakasından 4-3’lük skorla galip ayrıldı
28 Eylül 2024 18:35
A+
A-

Samsunspor, ligin 7. haftasında evinde oynadığı Göztepe A.Ş. müsabakasından 4-3’lük skorla galip ayrıldı.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan müsabakaya takımımız; Okan Kocuk, Marc Bola, Rick van Drongelen, Lubomir Satka, Zeki Yavru, Youssef Ait Bennasser, Olivier Ntcham, Emre Kılınç, Carlo Holse, Gaetan Laura ve Marius Mouandilmadji ilk 11’i ile çıktı.

İlk devrenin ilk dakikalarına samsunspor, rakibi karşısında kontrollü bir oyun ile başladı. 13. dakikada Zeki Yavru’nun kendi kalesine attığı golle konuk ekip Göztepe A.Ş. 1-0 öne geçti. Golden hemen sonra baskısını arttıran takımımız, 28. dakikada Marius Mouandilmadji ile skora eşitlik getirdi(1-1). 41. dakikada Göztepe A.Ş. Rômulo Cardoso’nun attığı golle 2-1 öne geçti ve devre bu skorla tamamlandı.

İkinci 45 dakikaya takımımız yine baskılı bir oyunla başladı. 50. dakikada konuk ekip Göztepe A.Ş, J. Santos da Silva’nın attığı golle skoru 3-1’e getirdi. Bu dakikadan itibaren farkı azaltma çabası içerine giren takımımız, 70. dakikada Olivier Ntcham’ın attığı golle farkı 1’e indirdi(2-3). Golden sonra rakip alanda ataklarını sıklaştıran takımımız, 79’da Kingsley Schindler’in attığı golle skoru 3-3’e taşıdı. 90+1’inci dakikada yine sahneye çıkan Olivier Ntcham, samsunspor 4-3’lük skorla öne geçirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.