Samsunlu vatandaş yetkililerden yardım istedi

Samsunlu vatandaş yetkililerden yardım istedi
18.05.2019
A+
A-

Samsun’da bir vatandaş şehirle ilgi proplemleri dile getirerek yerel yöneticilerden ve hükümet yetkililerinde yardım istedi.

Zeki isimli vatandaş sosyal medya üzerinden Samsun için yetkililerden yardım istedi. Kullanıcı Zeki, ”Samsun’da olmayan pislik yok şehir yaşanmaz hale geldi artık yeter sayın İçişlerileri Bakanım Samsun Emniyetini ve jandarmasını uyarsın Samsun yaşanır şehir haline gelsin. Gaspcıların, otcuların, hırsızların, canilerin, katillerin, tecavüzcülerin şehri olmaktan çıksın güzelim Samsun Karadeniz’in incisi bir Şehre bunlar yakışmıyor sayın bakanım soylu, lütfen güvenlik güclerimiz kör noktaları göz altında tutsunlar.

Meydanın oralara sahile rus pazarının oralara akşam’dan sonra inmeye aileler çekiniyor hep Irak’lilar Suriye’liler parkları doldurmuş aileyle oralara inmeye millet çekinir oldu. Yanımda yabancılara bekci kimlik soruyor adamlar bekciye karşı geliyor bu yabancılar nerden alıyor bu cesareti lütfen bunlara keyfi göz yumulmasın.

Şehrimizi geri istiyoruz. Hergün aramalar yapılsın insanlar huzur içinde yaşayacak bir şehir istiyoruz. bu konuda yerel yönetime ve basına da büyük görev düşüyor.” Diyerek sözlerine son veren vatandaşın Samsun’daki gözlemlediği proplem ve olumsuzlukları sosyal medya üzerinden yazıp paylaşarak tepkisini dile getirdi.

Yerel yönetime ve hükemet yetkililerine seslenen vatandaş sorunların çözümü aşamasında yardım istedi.

İşte O paylaşım;

yetkililerden yardım istedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.