Samsunlu teröristin annesi kahrından öldü

Samsunlu teröristin annesi kahrından öldü
14 Ağustos 2018 22:12
A+
A-

Tunceli Ovacık’ta 6 terörist ile birlikte öldürülen Mahir Parti kod isimli terörist Mehmet Keleş’in babası yaşanan olayları anlattı.

Öldürülen TİKKO üyesi Mehmet Keleş’in cenazesinin Bafra ilçesinde toprağa verileceği iddialarının ardından BRT Haber’den Tahsin Kurumahmutoğlu ile telefonda görüşen baba, oğlunun terör örgütüne nasıl katıldığını ve onu kurtarmak için neler yaptıklarını anlattı.

İşte o teröristin babası tarafından yapılan açıklama.. (Babanın isteği üzerine ismi yayınlanmamaktadır) Benim çocuğumun aklına üniversite’de girdiler. Ben çocuğumu bu bataklıktan kurtarmak için elimden gelen her şeyi yaptım.Çocuğum Üniversitede okurken aklına girip dağa çıkardılar.

EŞİMLE DAĞLARA ÇIKTIK

Ben çocuğumu kurtarmak için rahmetli eşimle birlikte Tunceli’nin dağlarına çıktık 15 gün dağlarda kaldık, örgütün sorumlularıyla konuştuk bir türlü oğlumu bunların elinden kurtaramadım.”

EŞİMİ TUNCELİDE KAYBETTİM

“Tunceli’de bütün güvenlik görevlilerini tanırım onlarda beni tanır. Oğlumu kurtarmak için neler yaptığımı ne kadar mücadele ettiğimi onlar çok iyi bilir.Eşimi de oğlumu kurtarmak için Tunceliye gittiğimizde kaybettim.Eşim oğlumun kahrından öldü.”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.