Samsunlu Halı Saha İşletmecileri müjde bekliyor

Samsunlu Halı Saha İşletmecileri müjde bekliyor
13.06.2020
A+
A-

Türkiye ve Dünayayı 5 aydır kasıp kavuran korona virüsü salgınında tüm sosyal ve ekonomik hayat durmuştu. 1 Haziran 2020 tarihi itibarıyla normalleşme süreci başladı.

Kafeterya, lokanta, çayocakları, avmler açıldı.Düğün ve nikahlara izin verildi. Oteller faaliyete başladı.Bahçe ve parklar aktif oldu.İş hayatı canlandı.Tabi bunların tamamı kurallara bağlandı.Camilerimize ve cumalarımıza kavuştuk.Maske ve sosyal mesafe vazgeçilmezimiz oldu.

SEYAHAT YASAĞI KALKTI MAÇLAR BAŞLADI
30 Büyükşehir ve Zonguldak İllerimizde seyahat yasağı belli kurallar ile kalktı.Yine belli kurallar ile süperlig başladı. Türkiye bu mücadelede sağlık altyapısı ,sağlık çalışanları,ekonomisi ve topyekun millet olarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde valileri, kaymakamları, belediye başkanları, vefa hattı bürokratları ile çok başarılı oldu.

HALI SAHA İŞLETMECİLERİ MÜJDE BEKLİYOR
Korona virüsü ile mücadelede oluşturulan il ve ilçe pandemi kurulları tarihi bir görev yaptı.Yasaklar koydu, yasaklar kaldırdı.Her adımı bilimi esas alarak attı.Başarının en önemli kurumlarından biri oldu.Çok sayıda ilde ve ilçede pandemi kurulları Halı sahalara izin verdi.Yüzlerce halısaha işletmecisi ve çalışanı var.Ekonomik ve sosyal hayatta önemli yerleri var. Başta Samsun ve pek çok Karadeniz bölgesi il ve ilçesi pandemi kurulundan çıkacak,belli kuralların olduğu Halı saha izni müjdesini bekliyor. Halı saha işletmecileri ve çalışanları daha fazla mağdur olmak istemiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.