Samsunlu Devrim Aydın dünya ikincisi oldu!

Samsunlu Devrim Aydın dünya ikincisi oldu!
28.11.2023
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda 60 Kg’da Dünya ikincisi olarak uluslararası arenada başarıyla adından söze ettiren Devrim Aydın’ın gibi başarılı sporcular gençler için rol model olduğunu söyledi.

17-26 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenen Kick Boks Dünya Şampiyonası’na 70 ülkeden 2000’e yakın katılımcı ile Portekiz’in Albufeira kentinde gerçekleşti. Kick Boks Dünya Şampiyonası’na Antrenörü Özgür Arlı yönetiminde hazırlanan Kick Boks’cu gümüş madalya ile kürsü alarak Türk Bayrağını dalgalandırdı.Dünya İkincisi olarak başarılarına bir yenisini ekleyen sporcu Devrim Aydın’ı Çarşamba Havalimanı’nda İlkadım Belediyesi Spor Kulübü Yetkilileri, Antrenör ve sporcu arkadaşları çiçeklerle karşılandı.

“Spora önem ve destek veren bir belediyeyiz”

Başarılı sporcu Devrim Aydın’ı tebrik eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Ülkemize, şehrimize ve ilçemize dünya ikinciliğini kazandıran Devrim kızımıza teşekkür ediyorum. Ülkemizi ve milletimizi başarısıyla ay yıldızlı bayrağımızı uluslararası arenada göndere çektiren sporcumuzla gurur duyduk. Belediye olarak spora önemli ve büyük destekler veren belediyeyiz. Spor, çocuk ve gençlerimiz için çok önemli. Bu sene uluslararası ve ulusal şampiyonalarda çok sayıda madalyalar aldık. Bu çok önemli bir başarıdır. Sporcumuzu yetiştiren antrenörleri, emek harcayan, destek olan ailesi ve herkesi kutluyorum” dedi.

ETİKETLER: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber