Atakum Belediyesi’nin Yaptığı Kreşe Şehit Demet Sezen’in Adı Verildi

Atakum Belediyesi’nin Yaptığı Kreşe Şehit Demet Sezen’in Adı Verildi
09.09.2016
A+
A-

Adını 15 Temmuz’da şehit olan Özel Harekat Polisi Demet Sezen’den alan Atakum Belediyesi Şehit Polis Demet Sezen Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nde incelemelerde bulunan Başkan Taşçı, “Böylesi önemli bir projeyi şehidimizin adıyla hayata geçiriyor olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Atakum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve adını 15 Temmuz’da şehit olan Özel Harekat Polisi Demet Sezen’den alan kreş ve gündüz bakım evi açılıyor. Açılış öncesi son hazırlıkları inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Böylesi önemli bir projeyi şehidimizin adıyla hayata geçiriyor olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

ŞEHİDİMİZE VEFA
Atakum Belediyesi tarafından Büyükoyumca Mahallesinde yapımı tamamlanan Şehit Polis Demet Sezen Kreşi ve Gündüz Bakımevi, kapılarını miniklere açmaya hazırlanıyor. Kapsamlı bir çalışma sonucunda Atakumlu ailelerin çocuklarını güven içerisinde emanet edebileceği bir kreşi ilçeye kazandırdıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine birkaç ay önce kreş ve gündüz bakımevi için düğmeye bastık. Büyükoyumca Mahallesinde yapımını tamamladığımız kreşimizde şu anda kullanıma hazır hale geldi. Çocuklar için her ayrıntının düşünüldüğü, doğayla iç içe bir kreş ve gündüz bakımevini ilçemize kazandırdık. Hayırlı, uğurlu olsun. O hain gecede şehit olan Özel Harekat Polisimiz Demet Sezen’in adını kreşimizde yaşatmak istedik. Kahramanlık unvanının yanı sıra bir anne olan ve çocukları çok sevdiğini öğrendiğimiz şehidimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Onun adının ilçemizde, çocukları geleceğe hazırlayan bir kreşte yaşayacak olması bizleri gururlandırıyor” diye konuştu.

SAMSUN’DA İLK VE TEK
Samsun’da belediyeler noktasında hizmet veren tek kreş ve gündüz bakımevinin Şehit Polis Demet Sezen Kreşi ve Gündüz Bakımevi olduğuna dikkat çeken Başkan Taşçı, “Ailelerin emanet ettiği çocuklarımızın sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra birçok farklı alanda eğitim alacağı bir kreş programı hazırladık. Klasik müfredatın dışında montessori, jimnastik, halk oyunları, drama, ingilizce, satranç, sosyolog desteği de kreşin eğitim programında yer alacak. Şehrin gürültüsünden uzak, doğayla iç içe bir kreşte çocuklarımız keyif ve eğitim dolu vakitler geçirecek. Ailelerin de aklı çocuklarında kalmayacak. Aylık ücreti de 250 TL olarak düşük bir rakam belirledik ki, aileler bu anlamda zorluk çekmesin istedik. Alanlarında uzman öğretmenler ve kreş anneleriyle birlikte çocuklarımıza hizmet verecek kreşimize kayıt alınmaya devam ediyor. Samsun’da belediyeler bünyesindeki tek kreşi, kar amacı gütmeden, hizmet odaklı şekilde ilçemize kazandırdık” dedi.

Samsun-daki-ilk-ve-tek-belediye-kreşine-Şehit-Demet-in-adı-verildiSamsun-daki-ilk-ve-tek-belediye-kreşine-Şehit-Demet-in-adı-verildiSamsun-daki-ilk-ve-tek-belediye-kreşine-Şehit-Demet-in-adı-verildi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.