Samsun’daki belediye hamamı yıkılıyor

Samsun’daki belediye hamamı yıkılıyor
11.10.2021
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediyesi Belediye Hamamını yenisini yapmak üzere hurda malzeme karşılığı yıkım ihalesine çıkıyor.

Samsun büyükşehir Belediye başkanlığından konuyla alakalı olarak yapılan açıklama şöyle;

Belediye Hamamı Projesi için uygun görülen, ilimiz İlkadım İlçesi Kökçüoğlu Mahallesi 7196 ada 11 nolu parsel üzerindeki binanın hurda malzeme (Bina yıkım işlemi sonucu enkazdan çıkacak ve ekonomik değeri olan mal ve malzeme ) karşılığında, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45.maddesi uyarınca açık teklif usulü ile yıkılması ve yıkıntı atıklarının taşınması işleri yaptırılacaktır.

İhale Şartnamesi ve ekleri mesai saatleri dahilinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gelirler Şube Müdürlüğü veznesine 100,00 TL (Yüztürklirası) yatırılarak, alınacak makbuzun ibrazı karşılığında Fen İşleri Dairesi Başkanlığından temin edilecektir.

Teklif verecek kişiler, ayrıntılı bilgi için, Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığına şahsen veya 0 362 311 90 00 numaralı telefon ile başvuruda bulunabileceklerdir.

İhaleye konu binaların yıkımı karşılığında, yıkım işlemi sonucu enkazdan çıkacak ve ekonomik değeri olan mal ve malzeme, ihaleye katılmaya hak kazanan taliplilerine KDV hariç 82.656,11 TL. muhammen bedel üzerinden verilecektir.

İhalede yarışma (artırım ) bu muhammen bedel üzerinden yapılacaktır. Başka bir ifade ile; ihale en yüksek bedeli ödemeyi kabul ve taahhüt eden veya edecek olan yüklenicinin uhdesinde olacaktır. İhalede gerçekleşecek bedel YÜKLENİCİ tarafından İDARE’ye sözleşme yapılmasından önce ödenecektir.

Geçici teminat, muhammen bedeli üzerinden alınacak olup; oranı %3, tutarı 2.479,68 TL.’ dır.

Bahse konu İhale için Büyükşehir Belediyesi Encümeni 14.10.2021 tarihinde Perşembe Günü Saat 14.30’da toplanacak ve ihale Samsun Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı salonunda,(Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası 1. Katında) 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ile yapılacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber