Samsun’da Ufka Yolculuk 7’nin Ödülleri Sahiplerini Buldu

Samsun’da Ufka Yolculuk 7’nin Ödülleri Sahiplerini Buldu
22.04.2019
A+
A-

Server Gençlik ve Spor Kulübü’nün uluslararası çapta her yıl düzenlediği ve bu sene de 7’incisi yapılan Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür yarışmasının, Samsun İl Ödül Töreni Samsun İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirildi.

Güzel Ahlak konulu yarışmada uzman kişilerce belirlenen kitapları okuyan lise, ortaokul ve ilkokul öğrencileri yapılan sınav sonucunda ödül almaya hak kazandı. 98 ülkeden ve Türkiye’nin tüm illerinde 530 bin, Samsun’da da 7801 kişi katıldı. Değerlendirmelerin arasında, A, B ve C kategorilerinde 30 öğrenci ödül almaya hak kazandı.

Yarışmanın Samsun ayağını organize eden Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Ahmet Muştu yarışmanın kaybedeni olmadığını ifade ederek güzel huyların öğrenip hayatımıza uygulayabilmek, kötü huyları da öğrenip onlardan sakınabilmek için bu seneki yarışmanın yarışmayı bir vesile kıldık. Böylece birey olarak hepimizin, bilge, kâmil olgun ve toplum için faydalı birer insan olmasını amaçladık. İnşallah amaçladığımız şekilde faydalı olabilmişizdir. Ufka Yolculuk bir yarışmadan öte değerlerimizi öğrendiğimiz, bu değerlerimizde hayatımıza tatbik ederek yolculuğumuzun yönünü cennete çevirdiğimiz bir yolculuktur. Kaybedeni olmayan bu yolculukta ödül kazananlar kadar yarışmaya girenler, kaydolup giremeyenler, destek olanlar ve yarışmamızda görev üstlenen herkes kazançlı çıkmıştır.’’ İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber