Samsun’da Silahlı Çatışma! Rehin Alındılar!

Samsun’un en işlek caddelerinden olan Çiftlik caddesinde bugün akşam saatlerinde bir lokantada çatışma meydana geldi. Çatşmanın ardından zanlılar lokantanın içinde bulunanları rehin aldı.

Samsun’da Silahlı Çatışma! Rehin Alındılar!
15.01.2017
A+
A-

haber-has-whatsaap-haber-hattiSamsun’un en işlek caddelerinden olan Çiftlik caddesinde bugün akşam saatlerinde bir lokantada çatışma meydana geldi. Çatşmanın ardından zanlılar lokantanın içinde bulunanları rehin aldı.

Samsun’un Çiftlik caddesinde bir lokantada meydana gelen olayda silahlı çatışma yaşandı. Edinilen bilgiye göre silahlı bir kişi lokantada bulunan bazı kişileri rehin aldı.

İçeridekileri rehin aldı
Samsun’un İlkadım İlçesinde bulunan Çiftlik (İstiklal) caddesinde et lokantasında meydana gelen olayda silahlı çatışma yaşandı. Edinilen bilgiye göre silahlı bir kişi lokantada bulunan bazı kişileri rehin aldı. Olay yerine özel harekat polisi geldi.

Çiftlik Caddesi hakkında
Asıl adı İstiklal Caddesi’dir. Samsun’un Çiftlik Mahallesi’nden geçen kısmına Çiftlik Caddesi denmektedir. Gençlerin en çok rağbet ettiği, özellikle akşam gezmeleri için Samsunluların tercih ettikleri yegane yer burasıdır.

Çiftlik Caddesi Samsun’un kalbidir.
“Samsun’da belki de nitelik olarak değişmeyen tek yer. Gençlerin yegâne buluşma mekanıdır. Bir restorana gidilir, döner yenir, sonra cadde boydan boya turlanır, sonra bir kafeye oturulur bir şeyler içilir, yine turlanır. Hepimiz bu sıradan günleri yaşarız burada. Değişen şey; bir gün döner yerine pizza, başka bir gün kebap belki, kafe yerine internet kafeye gidip oyun oynamak, ya da 56’ların başındaki parkta oturmak. Ama mutlaka çiftlik’te geçirilir bu zaman ve o cadde baştanbaşa en az bir kere gidilip gelinir”

Kaynak:samsunhaberim

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber