Samsun’da Ozan Arif ismi MHP’liler arasında tartışma konusu oldu

Samsun’da Ozan Arif ismi MHP’liler arasında tartışma konusu oldu
03.07.2019
A+
A-

MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu, Atakum Belediye meclisinde Arif Şirin’in adının ilçede bir parka verilmesi kararının alınmasının ardından bir açıklama yaptı.

Hatinoğlu, açıklamasında şunları söyledi; 01.07.2019 Pazartesi Günü gerçekleştirilen Atakum Belediyesi Meclis Toplantısında parklara verilecek olan isimler konusunda Ozan Arif ismi de oy çokluğu ile kabul edilmiştir. Yapılan bu hareket ile CHP ve İP amacının millete hizmet olmadığını bir kez daha ispatlamıştır. Tek dertleri MHP üzerinden siyasi bir kargaşa yaratmak olan CHP ve İP’in bu emelleri yeniden boşa çıkacaktır.

Milliyetçi-Ülkücü hareketin Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli beyefendi için her fırsatta hakaretler yağdıran, camiamızı bölmek için elinden gelen tüm fitneleri yayan, cenazesinde dahi fitne ateşinin yakıldığı Ozan Arif ismi kabul edilemez. Sağlığında yanında olmadığımız gibi cenazesinde dahi saf tutmadığımız sözde Ozan olan Arif Şirin’in isminin şehitlerimizin ismiyle aynı önergede verilmesi amacın kargaşa çıkarmak olduğunu göstermektedir. MHP Atakum Teşkilatı ve Meclis üyelerimizin ortak kararını yansıtarak konuşma yapan Meclis Üyemiz Murat Talu’nun da belirttiği gibi “Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret eden birinin ismi parka verilmek istense siz kabul eder misiniz?”

MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu olarak böyle bir şey meclise gelse kesinlikle kabul etmem. Hele ki Atakum Belediyesi’nin basına ve sosyal medyaya yansıyan sıkıntılı süreçleri yakından takip etmekteyiz. Bu süreçleri Atakum Halkının lehine çevirmek için el ele vererek çalışmalar yapmak yerine Fitne oluşturulmak üzere Ozan Arif ismi neden gündeme gelmektir? Bu isim ile CHP ve İP Meclis üyeleri kime ve neye hizmet etmektedir? Şehitlerimizin ismiyle bir Ozan Arif ismi nasıl bir tutulmuştur? Yapılan bu hareketi Milliyetçi Ülkücü Hareket Adına kınıyor ve sürecin takipçisi olacağımı belirtiyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber