Samsun’da Neler Oluyor!

Samsun’da Neler Oluyor!
03.07.2016
A+
A-

Chp Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz yaptığı yazılı açıklamada ‘canlı bomba’ların, aralarında Samsun’un da bulunduğu illerde eylem hazırlığı içinde olduğu konuşulmaktadır dedi.

 Av.Tufan Akcagöz yaptığı yazılı açıklamada; Samsun İl Emniyet Müdürlüğü’nün ve İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlyasköy polis karakolunun önünden geçen cadde ve sokaklar terör tedbiri olarak bariyerle araç trafiğine kapatılmıştır. Bunun gerekçesi olarak, ülkede artan terör olayları gösterilmektedir.

 

Tedbir amaçlı alınan bu karar sonucunda, trafiğe kapatılan caddelerdeki trafik akışının yan yollardan sağlanacak olması başka büyük keşmekeşi beraberinde getirecektir. Birincisi, cadde kapatmak suretiyle, Samsun adına teröre teslim olmuş bir görüntü verilmiştir. İkinci olarak da, Samsun’da terörle mücadele yöntemi ve tedbir olarak cadde kapatma yoluna başvurulması, kapatılan caddelerin, Samsun’un en işlek caddeleri olduğu düşünüldüğünde, insanların rahat ulaşım özgürlüğünün de sekteye uğrayacak olmasını kaçınılmaz kılacaktır.

 SORULARA VALİLİK VE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YANITSIZ KALIYOR
Kamuoyunda, özellikle ‘canlı bomba’ların, aralarında Samsun’un da bulunduğu illerde eylem hazırlığı içinde olduğu konuşulmaktadır. Valiliğe ve Emniyet Müdürlüğü’ne sorduğumuz sorular yanıtsız kalmaktadır. Bilinmelidir ki, Samsun’da gerçekleşecek herhangi bir terörist eyleme kader gözüyle bakmayız. Halkımızdan bir şey saklanmaya çalışılıyorsa, derhal açık edilmelidir. Tek bir insanımızın bile zarar görmesine tahammülümüz olamaz.
Bu manzara, teröre teslim olmuş bir Ortadoğu manzarasıdır. Emniyet Müdürlüğü, kendisini cadde kapatarak koruyacak bir duruma gelmişse, Samsun halkı kendisini terörden ve teröristten nasıl koruyacaktır; bu konuya da mutlaka açıklık getirilmelidir dedi.
20160702aw792654_04
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber