Samsun’da hangi ittifak kazanacak?

Samsun’da hangi ittifak kazanacak?

Yerel seçimlere günler kala Samsun’da siyasette farklı gelişmeler gözlerden kaçmadı.

Adalet Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi’nin Cumhur İttifakını oluştururken İYİ Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi’de Millet İttifakını oluşturdu. Tüm bu gelişmeler sonrası Samsun’da gönül ittifakı ve Samsun ittifakı adında oluşumlar oluştu.

Peki bu gönül ittifakcıları kim?
Millet İttifakına destek verenler gönül verdikleri parti adayları için Samsun’un farklı ilçeleri’nde gönül ittifakı adında buluştu.

Birde Samsun İttifakı var tabi… Bu Samsun İttifakı kimlerden oluşuyor derken Erhal Usta’yı destekleyenler ve destek vereceklerini ifade edenler oluşturdu. Bunuda Samsun ittifakı adı altında oluşumla bağdaştırdılar.

Samsun’da genel anlamada zorlu bir seçim yarışı geçerken iddialar, belgeler, videolar havada uçuyor.

Rakipler birbirlerini suçlarken Samsunlu vatandaşlar bu durumdan rahatsız.

Samsunlular seçim yarışının demokratik şartlartda geçmesini beklerken üzücü durumlara şait olmatan şikayetçiler.

Samsunluların en çok değindigi konulardan biri ise, Samsun Büyüşehir olabilir ama insanların bir birlerini tanıması bilmesi için yeterince küçük haliyle kimsenin kimseye iftira atmasına yalan konuşmasına gerek yok ifadelerini kullanıyorlar.

Samsunlular olarak biz kimin hangi yapıda nasıl kişiliği var iyi biliyoruz hangi adayın hizmet yapacağını veya yapamayacağını tahmin ediyoruz derken partiden çok Samsun’da bu yerel seçimlerde adayların duruşu, projeleri ve kişiği ön planda tutuluyor.

Yaşadığımız Samsun şehri için Büyükşehir Belediyesi olsun ilçe belediyesi olsun hizmet anlamında proje anlamında başarılı olan kişi veya kişileri belirleyecek olan elbette Samsunlulardır.

Yerel seçimlerin ardından seçilmiş olan kişilerden Samsunlular olarak daha güzel ilçe ve daha güzel Samsun beklentilerimiz her daim düşüncemiz ve beklentimizdir. Kalın salıcakla…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.