Samsun’da gece sokağa çıkma yasağına duyan vatandaşlar sokaklara Akın etti trafik kitlendi

Samsun’da gece sokağa çıkma yasağına duyan vatandaşlar sokaklara Akın etti trafik kitlendi

Samsun’da iki gün sokağa çıkma yasağının uygulanacak olması nedeniyle vatandaşlar gece saatlerinde sokaklara çıkarak fırınların önünde kuyruklar oluşturdu.

Samsun’un hemen hemen her noktasında market ve fırınların önünde izdiham yaşanırken, Korona Virüs nedeniyle yapılan sosyal mesafe kuralı da ne yazık ki ihlal edildi. Sokağa çıkma yasağı kararının alınması sonrası panikle gece saatlerinde dışarıya çıkan vatandaşlar fırınların önünde kararın uygulanmaya başlayacağı saat 00:00’den önce ekmek ve gıda ihtiyaçlarını karşılamak için kuyrukta sırada bekledi.

Samsun’da iki gün sürecek olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle panikleyen ve fırın ile marketler önünde kuyruklar oluşturan bazı vatandaşlar arasında gerginliklerde yaşandı. Yapılan açıklamada fırınların iki gün sürecek sokağa çıkma yasağı sürecinde açık olacağı bildirildi.

Samsun’un Atakum ilçesinde sokağa çıkma yasağı kararının açıklanması ile birlikte aracına atlayan sokağa fırlarken, kent içi trafiği ise felç oldu.

Samsun’da dün gece saatlerinde açıklanan iki günlük sokağa çıkma yasağı sonrası , Atakum İlçesi başta olmak üzere Samsun şehir merkezinde bir çok noktada trafik kilitlendi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında içişleri Bakanlığı Samsun’un ise bu karar sonrası trafik adeta kilitlendi. Market ,fırın,tekel bayilere akın eden vatandaşların yanı sıra araçlarına binerek alış veriş için gece saatlerinde trafiğe çıkan sürücüler Samsun’da neredeyse tüm yolların kilitlenmesine sebep oldu.

Samsun'da sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi sonrası fırınların önünde kuyruklar oluştu

Samsun Kent Haber paylaştı: 10 Nisan 2020 Cuma

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber