Samsun’da eğitime kar engeli!

Samsun’da eğitime kar engeli!
14.03.2022
A+
A-
Samsun’da 14 Mart Pazartesi günü için yoğun kar ve buzlanma nedeniyle Alaçam, Atakum, Ayvacık, Çarşamba, Kavak, Ondokuz Mayıs, Salıpazarı, Terme ve Yakakent ilçelerinde bazı okullar tatil edildi.
Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre 14 Mart Pazartesi günü Samsun ve ilçelerde tatil edilen okullar şu şekilde.
ALAÇAM İLÇESİ: 14 Mart 2022 Pazartesi günü Şehit Uzman Onbaşı Şükrü Elibol İlkokulu ve Kızlan Ortaokulu tatil edilmiştir. Diğer okullarımızdan; taşıma kapsamında okula devam eden ilkokul, ortaokul, lise ve özel eğitim sınıfı öğrencileri izinli sayılarak taşımalı eğitime bir gün ara verilmiştir. Taşıma kapsamında olmayan öğrenciler okula devam edecektir.
ATAKUM İLÇESİ:  Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Sarayköy İlk/Ortaokulu ve Özören İlk/Ortaokulunun tamamı ile yine bu okullarımızın güzergahlarında bulunan taşımalı İmam Hatip Ortaokulu,lise ve özel eğitim öğrencilerimiz için 14.03.2022 Pazartesi günü eğitim öğretime bir gün ara verilmiş ve uzaktan eğitim kararı alınmıştır. İlçe merkezine bu güzergahlardan taşımalı gelen öğrencilerimiz izinli sayılacaktır.
ÇARŞAMBA İLÇESİ: Yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle Gökçeçekmak, Kabaceviz, Gülören okullarımızda 14.03.2022 Pazartesi günü uzaktan eğitime yapılmasına, orta öğretim/özel eğitim okullarımızda ise Konukluk, Aşağı Musalla, Bezirgan, Karakaya, Köroğlu, Eğridere, Ulupınar, Selimiye, Güldere, Gökçeçakmak, Değincek, Kestanepınar, Çatak, Soğucak, Ordubaşı güzergahından gelen taşımalı öğrencilerimizin ise izinli sayılmalarına karar verilmiştir.
KAVAK İLÇESİ: Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Akbelen Ortaokulu, Emirli İlk/Ortaokulu Çakallı İlk/Ortaokulu ve Mahmutbeyli İlkokulunda 14.03.2002 Pazartesi günü eğitim bir (1) gün ara verilmiştir. İlçe merkezine taşımalı gelen tüm öğrencilerimiz izinli sayılacaktır.
ONDOKUZMAYIS İLÇESİ: Kösedik ilk/ortaokulu kar ve buzlanma nedeniyle 14 mart Pazartesi günü eğitim öğretime ara verilmiştir. Ayrıca Aydınpınar, Elmaçukuru- Çalmasak, Yeşilyurt, Karayaka , Kösedik Mahallelerinden ortaöğretime ve İmam Hatip Ortaokuluna gelen taşımalı öğrenciler yarın izinli sayılacak.
SALIPAZARI İLÇESİ: Yoğun kar yağışı ve buzlanmadan dolayı Tahnal İlk/Ortaokulu, Konakören İlk/Ortaokulu, Cevizli İlkokulu, Kırgıl İlkokulumuzda ve ilçemizdeki taşımalı eğitime 14.03.2022 Pazartesi günü bir (1) gün süre ile ara verilmiştir.
TERME İLÇESİ: Yoğun kar yağışı nedeniyle Ambartepe İlk/Ortaokulunda 14 Mart 2022 Pazartesi günü bir (1) gün süreyle yüz yüze eğitime ara verilmiştir. Bu bölgelerden liselere taşımalı olarak gelen öğrencilerimiz ise izinli sayılacaktır.
YAKAKENT İLÇESİ: buzlanma nedeniyle Karaaba İlk/Ortaokulumuz 14.03.2022 Pazartesi günü bir gün süreyle tatil edilmesine, taşımayla gelen öğrencilerimizin ise izinli sayılmalarına karar verilmiştir.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber