Samsun’da düğün magandaları uyarıldı

Samsun’da düğün magandaları uyarıldı
26.06.2021
A+
A-

Samsun Valiliği tarafından yapılan açıklamada vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içinde yaşamalarının Devletin asli görevi ve sorumluluğunda olduğu söylenerek düğün magandaları uyarıldı.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Ülkemiz genelinde bayram, düğün, uğurlama, spor müsabakası gibi organizasyonlar sırasında meskûn mahallerde ateşli silahlarla havaya ateş açılması nedeniyle, yaralama ve ölüm olaylarının meydana geldiği görülmektedir.

Valiliğimizce kişilerin can güvenliğinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, kamu düzeninin sağlanması çerçevesinde meskun mahallerde havaya ateş açılmasının önlenmesi, bu çerçevede yaralama ve ölüm gibi istenmeyen olaylara meydan verilmemesine yönelik tedbirlerin alınması büyük önem arz etmektedir. Bu doğrultuda, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için ilimiz sınırları içerisinde yapılan düğün, nişan ve benzeri etkinliklerde ateşli silahlarla havaya ateş açılması durumunda sorumlular hakkında adli veya idari işlem yapılacaktır.

Konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, düğün ve benzeri organizasyonlarda silah kullanımının önüne geçmek için tüm kolluk kuvvetlerimizle sıkı denetimler yapılacağını belirten Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı, genç çiftlerin en mutlu günlerinin en kötü günlerden birisi haline gelmemesi için tüm vatandaşlarımızı çok daha duyarlı olmaya davet ederek, ‘mutluluğa kurşun sıkmayın’ çağrısında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber