Samsunlular Üşüyecek!

Samsun’da şehir genelinde doğalgaz kesintileri yaşanıyor.

16.12.2016
A+
A-

Samsun’da şehir genelinde doğalgaz kesintileri yaşanıyor. Konu hakkında SAMGAZ Genel Müdürü Yılmaz Kolsan bir açıklamada bulundu.

Samsun genelinde bugün doğalgaz kesintileri yaşanmakta. Konu hakkında SAMGAZ‘dan yapılan açıklamaya göre; “16.12.2016 tarihinde;Tekkeköy mevkiinde dış kurumlar tarafından yürütülen alt yapı çalışmaları esnasında 20” çelik ana doğal gaz hattına hasar verilmiştir. Verilen hasar sebebiyle; 20″ çelik ana doğal gaz hattında zedelenme meydana gelmiş ve doğal gaz kaçağı oluşmuştur. Şehir genelinde doğal gaz kesintilerinin önlenmesi ve daha büyük teknik sıkıntıların yaşanmaması amacıyla yüksek tüketimli noktalarda kısa süreli kesintiye gidilebilecektir.” denildi.

SAMGAZ Genel Müdürü Yılmaz Kolsan tise yaptığı açıklamada;

yüksek tüketimli noktalarda kısa süreli kesintiye gidilerek; şehir genelinde doğal gaz kesintilerinin önlenmesi ve daha büyük teknik sıkıntıların önüne geçilmesinin hedeflendiği bildirildi. Konuyla ilgili bilgi veren Kolsan “Alt ve üst yapı çalışmaları esnasında doğal gaz güzergahının mevcut olduğu alanlarda, çalışmaların; denetimimiz altında sürdürülmesi, şehir genelindeki ekiplerin bu düzene riayet etmelerinin gerekliliği, doğal gaz altyapısındaki hasarların ağır sorumluluklar taşıdığı, alt ve üst yapı çalışmalarından kaynaklanan kaza, yangın, patlama, yaralanma, hasar görme ve ölümlü kazalardan çalışma yapan ekipler ve bu ekiplerin koordinasyon ve yönlendirmelerinden sorumlu çalışma talimatını veren yöneticilerin mes`ul olduğu şirketimiz tarafından her fırsatta dile getirilmektedir. Ayrıca her yazımızda bu konuya vurgu yapılmaktadır. Yaşadığımız olayda bu bilinç eksikliğini bir kez daha gördük” dedi. Kolsan, SAMGAZ ekipleri tarafından güvenli doğal gaz arzı için kesintisiz bir şekilde çalışmaların yürütüldüğü ve şehir genelinde kesinti hissedilmeden çalışmaların tamamlanması için gayret sarf edildiği belirtildi. Kolsan “16.12.2016 tarihinde; 15.00 saati itibariyle teknik çalışmalarımız başlamıştır. Gece saatlerinde operasyonu tamamlanmayı hedefliyoruz” dedi.

samgaz

Kaynak: samsunhaber.com

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber