Samsun’da Belediye Başkanlarının Covid-19 testlerinin pozitif çıktığı açıklandı

Samsun’da Belediye Başkanlarının Covid-19 testlerinin pozitif çıktığı açıklandı
28.11.2020
A+
A-

Samsun’da Bakan Murat Kurum’un programına katılan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman’ın Covid-19 testlerinin pozitif çıktığı açıklandı.

Samsun’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un programına katılan ve Covid-19 testi pozitif çıkan Bafra Belediye Başkanının ardından, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ile birlikte iki belediye başkanı ve bir ilçe kaymakamının da testi pozitif çıktı. Bugün Samsun’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un açılış ve ziyaret programında yer alan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın Covid-19 testinin pozitif çıktığı açıklanmıştı.

Bakan Kurum ile gün boyu açılış ve ziyaretlere katılan Bafra Belediye Başkanı Kılıç’ın Covid-19 testinin pozitif çıkması sonrası başlayan şok, aynı programda yer alan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu’nun da testinin pozitif çıktığını duyurması ile adeta krize dönüştü. AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu’da Covid-19 testi pozitif çıkan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç gibi Bakan Murat Kurum ile gün boyu açılış ve ziyaret turlarında yer aldı. Bakan Murat Kurum Samsun ziyareti kapsamında AK Parti Samsun İl Başkanlığına da giderken, burada kendisini AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu karşıladı.

Kentsel Dönüşüm temel atma töreni ile birlikte Bakan Murat Kurum’un Samsun’da gerçekleştirdiği tüm ziyaret turlarına katılan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ise bu gece saatlerinde yaptığı duyuruda Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. Covid-19 testleri Bakan Kurum Samsun’a gelmeden önce yapılırken, test sonuçlarının gün boyu süren ziyaret turlarının ardından Bakan Kurum, kentten ayrıldıktan sonra açıklanması dikkati çekti.

Samsun’da Bakan Kurum’un programına katılan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu’nun yanı sıra Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Alaçam ilçe Kaymakamı Fikret Zaman’ın da Covid-19 testinin pozitif çıktığı bildirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber