Samsun’da Arslan Et Mangal’a görkemli açılış

Samsun’da Arslan Et Mangal’a görkemli açılış
21.06.2020
A+
A-

Samsun’un Atakum ilçesinde Korona Virüs salgını sürecinde yatırım yaparak, 25 kişiyi istihdam eden Arslan Et Mangal Lokantasının açılışını, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci açtı.

Samsun’un Atakum ilçesi İncesu Altınkum Yalı mahallesinde, Korona Virüs salgını sürecinde yatırım yapan Gökhan Arslan ve Hakan Arslan kardeşler, 25 kişiyi istihdam ettikleri Arslan Et Mangal Lokantasının açılışını yaptı. Atakum ilçesine yer alan Orhan Gencebay Okulu karşısında yeni hizmete giren Arslan Et Mangal Lokantasının açılışı görkemli bir şekilde gerçekleştirildi. Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve eşi Gülay Deveci’de Covid-19 sürecine rağmen yatırım yaparak, yeni istihdam alanı oluşturan Gökhan Arslan ve Hakan Arslan kardeşlerin iş yeri açılışına katıldı.

Gökhan Arslan ve Hakan Arslan kardeşlerin açtığı Arslan Et Mangal Lokantasının açılışına çok sayıda davetli katılırken, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, 25 kişiyi istihdam eden Arslan kardeşleri tebrik ederek hayırlı işler diledi.

29ee2aa5 07e9 45c2 a3d3 a0dc7aa633b6

46eb64f1 6cfa 4f01 82ef a702b7c2d1e8 640x294

Arslan Et Mangal Lokantasının işletmecisi Gökhan Arslan, hizmete giren işyeri ile ilgili verdiği bilgide, “Biz 3 kuşaktır işletmeciyiz. 1960 yılından beri ailemiz işletmecilik yapmaktadır. Arslan Et Mangal’da bu işletmelerin son halkasıdır. İş yerimiz ile ilgili çalışmalarımız 1.5 yıldır inşaat çalışmaları ile sürüyordu. İnşaatı tamamladıktan sonra Korona Virüs sürecine takıldık. Bu nedenle uygulanan sokağa çıkma yasakları nedeniyle 3 aydır kapalıydık. Bugün normalleşme süreci ile birlikte açılışımızı yaparak, Samsunlulara güzel bir mekan kazandırdık. Arslan Et Mangal bünyesinde şarküteri, kasap, restoran, teras, bahçe ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. 800 metrekarelik bir alan üzerine kurulu bulunan Arslan Et Mangal’un 1500 metrekarelik de kullanım alanı vardır. Bu kullanım alanı içerisinde söylediğim gibi kasap, şarküteri, çocuk oyun alanı, teras, bahçe gibi bölümler yer almaktadır. 25 kişiyi istihdam ettiğimiz iş yerimizin restoran bölümümüzde kilo işe et satışlarımızda ayrıca vardır. Samsun’umuza ve Samsunluları nezih mekanımıza bekliyoruz” dedi.

re2

res1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.