Samsun’da altınmı aranıyor

Samsun’da altınmı aranıyor
20.08.2019
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi ağustos ayı oturumunda 27 gündem maddesinin yer aldığı oturumda, maddeler görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi. Bu maddeler arasında Şahin Dağları’da altın arandığına iddia edildiğinde gündeme getirildi.

ÇOK SAYIDA AĞAÇ KESİLDİ ÖZEL ŞİRKET ALTIN MI ARIYOR?
Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi CHP’li Meclis Üyesi Hasan İpek de gündem dışı söz aldığı meclis oturumunda vatandaşların Derecik Mezarlığı’na ziyaret etmek için haftada bir otobüs veya servis talep ettiğini söyleyerek, meclise 2 soru önergesi sundu. Önergenin ilkinde, “İlimize bağlı Kavak İlçesi Başalan ve Sıralı Mahalleleri ile Havza’nın Çamyatağı Mahalleleri’nin arasında kalan Şahin Dağları’nda 10 kilometrelik bir hat üzerinde çok sayıda ağacın kesildiği ve bu bölgede iş makineleri ile hummalı bir çalışma yapıldığı, çalışma yapan şirketin de altın madeni araması yapan bir şirket olduğu söylenmektedir. Bu hususla ilgili görseller tarafınıza sunulmuştur. Konuyla ilgili büyükşehir belediyemizin bilgisi var mıdır? Varsa bu konuda meclisimizin bilgilendirmesini talep ediyoruz” yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber