Samsun’da açık hava sinema günleri başlıyor

Samsun’da açık hava sinema günleri başlıyor
14.08.2022
A+
A-

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün geleneksel hale getirdiği  ve 6 gün sürecek olan 3’üncü Açık Hava Sinema Festivali 15 Ağustos Pazartesi Aykut Enişte filmi ile başlıyor. İlkadım ilçemizde açık hava film kültürünü yeniden canlandırmak istediklerini belirten Başkan Demirtaş,” Özlem duyulan kültürel etkinliğimize vatandaşlarımızı filmi izlemeye davet ediyorum” dedi.

İlkadım Belediyesi ve Samsun Bulvar AVM işbirliğiyle organize edilen 15-20 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 3.Geleneksel Açık Hava Film Festivalinde birbirinden farklı 6 sinema filmi izleyicilerle buluşacak. Sezonun en çok izlenen filmleri her gün sinema severlere sunacak etkinlikte vizyonda büyük bir ilgi gören ve güncelliğini hala koruyan birbirinden farklı türleri ile dikkat çeken sinema filmleri kurulacak olan sinema perdesinden ücretsiz olarak izlenecek. Her yaştan kesime hitap edecek şekilde hazırlanan bu festival 15 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’da ‘Aykut Enişte’ sinema filmi ile başlayacak olup ‘Kral Şakir: Korsanlar Diyarı’, ‘Eltilerin Savaşı’, ‘Kara Panter’, ‘Karlar Ülkesi II’ ve ‘Aquaman’ filmleri ile devam edecek.

“Farklı etkinliklerle halkımızı buluşturmaya devam edeceğiz”

İlçemizde nostaljik bir geleneği yaşatmak ve keyifli anılar biriktirmek için sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek çeşitli etkinliklerle ilçe halkımızı buluşturmaya devam edeceğiz diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Pandemi döneminde getirilen kısıtlamalardan dolayı sinemaya uzak kalan izleyiciyi sinema ile buluşturmak istiyoruz. İlkadım’da artık yaz akşamları, huzur, mutluluk ve keyifle geçecek. Yerli ve yabancı birbirinden kaliteli filmlerinin açık hava sinema gösterimlerine her yaştan vatandaşımızın ilgi göstereceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

festival tarih

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber