Samsun Yıldız Gençlik, Bilek Güreşi Sporunu Tanıttı

Samsun Yıldız Gençlik, Bilek Güreşi Sporunu Tanıttı
23.10.2018
A+
A-

Samsun Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü’nün bilek güreşi antrenör, hakem ve sporcuları İlkadım Gazi Anadolu Lisesinde, Ata Sporumuz Bilek Güreşini tanıttı.

Samsun Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu İl Temsilcisi ve Yıldız Gençlik Kulübünün bilek güreşi antrenörü Numan Güvelioğlu tarafından bilek güreşi sporunun tanıtımının yapıldığı sunumda, kuralları hakkında teknik bilgi verildi.

İlkadım Gazi Anadolu Lisesinde, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Öğrenciler arasında mini turnuva yapıldı. Galip gelen öğrenciler, arkadaşları ve okul idaresi tarafından tebrik edildi.

Bilek güreşi antrenörü Numan Güvelioğlu yaptığı konuşmada; “Bedenen, ruhen, kültürel ve sosyal anlamda çok yönlü sağlıklı bir neslin yetişmesine katkı sağlamak, gençleri ve çocukları zararlı alışkanlıklardan korumak, zamanlarını verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamanın ve bilek güreşine yetenekli gençleri tespit ederek ilimizde bilek güreşi dalını geliştirerek ve Türk sporuna katkı sağlamak amacıyla okullarda bilek güreşini tanıtmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Okullarımızın isteği doğrultusunda müsait vakitlerimizde bilek güreşi sporunu yaygınlaştırmak için çaba sarf ediyoruz.” dedi.

İlkadım Gazi Anadolu Lisesi Müdürü Şükrü Yüksel, Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü’nün yönetim kurulu üyelerine, bilek güreşi sporcuları ve antrenörü Numan Güvelioğlu’na teşekkür etti. Bu faaliyetten memnuniyet duyduklarını ifade eden Yüksel, ‘’Tüm gençlerimizin spora yönelmesini temenni ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber