Samsun Valisi’nden koronavirüs açıklaması

Samsun Valisi’nden koronavirüs açıklaması

Samsun Valisi Osman Kaymak, Süper Bulaştırıcı iddiası ile ilgili açıklama yaptı. Samsun Valisi Osman Kaymak, CNN Türk canlı yayınında gündeme gelen ‘Samsun’da Süper bulaştırıcı var’ iddiasının doğru olup olmadığı ile ilgili kamuoyuna bilgi verdi.

Samsun Valisi Osman Kaymak, CNN Türk’te gündeme gelen ‘Samsun’da Süper Bulaştırıcı Var’ iddiası ile ilgili açıklama yaptı.

CNN Türk’te canlı olarak yayınlanan Akıl Çemberi programının konuğu olan Prof.Dr. Mustafa Çetiner, Korona Virüs ile ilgili konuşurken, “Samsun’da bir süper bulaştırıcı vardı mesela hani detaylarını söylemeyim ama” sözleri ile dikkati çekmişti.

Prof.Dr. Mustafa Çetiner’in Samsun ile ilgili söylediği ‘Süper Bulaştırıcı var’ iddiası ise Samsun’da gündem olurken, bu iddianın doğru olup olmadığı ile ilgili Samsun Valisi Osman Kaymak’tan açıklama geldi.

Samsun Valisi Osman Kaymak, gündeme gelen bu iddia ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde yayınlanan “Samsun’da süper bulaştırıcı var” başlıklı haber doğru değildir. İlimizde böyle bir durum yaşanmamıştır. Ülkemizin içinden geçtiği bu hassas dönemde lütfen resmi kurumlar tarafından yapılmayan açıklamalara itibar etmeyelim.” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber