Samsun Valiliği İstiklal marşı’nın kabulünü kutladı

Samsun Valiliği İstiklal marşı’nın kabulünü kutladı
11.03.2020
A+
A-

Yapılan açıklamada

Türk milletinin büyük bir fedakârlık ve azimle kazandığı İstiklâl Mücadelesini en yüksek duygularla anlatan ve Türkiye Cumhuriyetinin temellerini inanç, mücadele, birlik ve beraberlik harçlarıyla yükselten İstiklâl Marşı’mızın kabulünün 99. yıldönümünü kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Bağımsızlığımızın en önemli simgelerinden olan İstiklal Marşımız; göğsümüzü gererek haykırdığımız, milletimize ve gelecek nesillere olan güvenimizi, atalarımıza olan saygımız ile vatan sevdamızı artırmakta ve artırmaya devam etmektedir.

Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY, adeta destan yazılan İstiklal harbine tüm kalbi ve benliğiyle katılmış, milli mücadelenin manevi ve fikri cephesini yaşatarak aziz milletimizin duygularına tercüman olmuş, istiklal ruhunun milletimizin iliklerine kadar işlemesini sağlayarak en zor günlerde milletimize umut aşılamıştır.

Mehmet Akif ERSOY’u Anma Günü ve İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabulünün 99. yıl dönümünü kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, İstiklal Marşımızın Şairi Mehmet Akif ERSOY’u, bütün İstiklal kahramanlarımızı ve tüm şehitlerimizi bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. dedi

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber