Samsun’un Atakum İlçe Kent Konseyinde Seçim Heyecanı

24.09.2016
A+
A-

Atakum Kent Konseyi 4. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Atakum Yalı kafe’de yapıldı. Yapılan seçimde, mevcut başkan Doç. Dr. Bekir Şişman yeniden başkanlığa seçildi.

Seçimli olağan Genel Kurul Toplantısına Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum İlçe Kaymakamı Ali Bakoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Ergüden, Ak Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, CHP Atakum İlçe Başkanı Cemil Deveci,  MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu, Atakum Esnaf Kefalet Başkanı Metin Sinecek, Atakum Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Aydın ve çok sayıda davetli katıldı.

HEDEFİMİZ GELİŞİME KATKI SUNMAK

Genel kurul toplantısının açılış konuşmasını yapan Atakum Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Bekir Şişman, “Kent konseyleri; ülkenin birliğine, dirliğine, vatandaşlık ve hemşerilik bilincinin gelişmesine katkı sunmak, temel hak ve ödevler noktasında bilinçlendirme sağlamak için vardır. Kent konseyleri yöneticileri yönetme iddiasında bulunmadan kentin yöneticilerine öneriler sunar ve kentin sorunlarının çözümüne katkı sağlarlar. Çeşitli STK’ların bir çatı altında ortak akılla hareket etmelerini ve kentlilik bilincinin gelişmesini sağlarlar. Kent konseyi bu yönüyle görev ve yetkileri yasayla belirlenmiş bir üst çatı kuruluşudur, bir yönüyle de STK’dır” diye konuştu.

ATAKUM HEPİMİZİN ORTAK DEĞERİDİR

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı genel kurula hitaben yaptığı konuşmasında, Kent Konseylerinin yerel yönetimler için oldukça önemli yapılar olduğunu belirterek, “ Kent Konseyleri ve kurulları hizmet ettikleri alan içerisinde oldukça önemli bir yer tutmaktadır. Bugün burada yapılan seçimin her şeyden önce Atakum İlçemiz için hayırlara vesile olmasını canı gönülden diliyorum. Belediyeler, Kent Konseyleri, Sivil Toplum Örgütleri ve bütün yerel yönetim organlarının aslında tek bir hedefi vardır. Bulunduğu çevrede yaşayan kent sakinlerine hizmet etmektir. Ben bugün bu salonda bu heyecan etrafında birleşmiş çok değerli katılımcılarımızı görüyorum. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Atakum hepimizin ortak değeridir” şeklinde konuştu.

YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Yapılan Atakum Kent Konseyi 4. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda Doç. Dr. Bekir Şişman yeninden başkan seçilirken, yeni yönetim kurulu Prof. Dr. Hüseyin DEMİR (OMÜ Fen- Edebiyat Fak. Matematik Böl.), Doç. Dr. Ahmet MUTLU (OMÜ İkt. ve İda. Bil. Fak. Kamu Yön. Böl.), Doç. Dr. Nevzat BEYAZIT (OMÜ Müh. Fak. Çevre Müh. Böl.), Yrd. Doç. Dr. Ömer SARAÇ (OMÜ Fen-Edebiyat Fak. Türk Dili ve Edeb. Böl.), Hasan TÜTÜNCÜ (Samsun Muhtarlar Der. Başkanı), Dursun KAVURAN (Trafik Kazalarını Önleme Der. Başk.),  Mustafa DEMİRKIRAN (Atakum Gençlik ve Spor İlçe Müdürü), Kenan KAYGUSUZ (Yeni Mah. Muhtarı), Olcay İnanç (Kırtasiyeciler ve Oyuncakçılar Odası Başk.), Orhan ELİBOL ( Emekli) şeklinde oluştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber