Samsun Şok market’de küflemmiş peynir skandalı

Samsun Şok market’de küflemmiş peynir skandalı
11.10.2019
A+
A-

Samsun’un İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi’nde bulunan Şok markette küflenmiş peynir skandalı yaşandı.

Türkiye genelinde birçok şubeye sahip olan market zincirinde küflenmiş Mis marka peynirin raflarda bulunması vatandaşların dikkatinden kaçmadı.

Yakınında İlköğretim okulu bulunan markette satılan Mis markalı küflenmiş peynirlerin market zinciri’nin halk sağlığına ne kadar önem verdiğini bir kez daha gösterdi.

Vatandaşlar bu duruma tepkisiz kalmayarak tepkilerini dile getirdi
Mahalle sakinleri belediyeler ne iş yapıyor hiç mi denetim yapılmıyor vatandaşın sağlığı bu kadar ucuz mudur, yetkililer bu duruma ne den göz yumuyor ayıptır, ayıp böyle rezillik olur mu diyerek tepki gösterdiler. Şok marketlerinin kalitesi müşteri memnuniyeti bu mudur diyerek üründeki sağlıksızlığı dile getiren vatandaşlar markete ve ürünlerine son zamanda güvenimizi kaybettik dediler. Şok markete güveninin kalmadığını belirten vatandaşlar bir daha bu Mis markalı ürünler almayacağız diyerek tepkilerini dile getirdiler.

(samsunnoktahaber)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber