Samsun Şehir Hastanesi için flaş iddia!

Samsun Şehir Hastanesi için flaş iddia!
14.11.2018
A+
A-

Samsun Haberi- Samsun’da yapımı gündemde olan Şehir Hastanesi’nin Canik ilçesinden Atakum ilçesine kaydırıldığı iddia edildi.

Samsun’da daha önce İlkadım ilçesinde yapılacağı gündeme gelen Şehir Hastanesinin Canik ilçesinde 400 dönümlük orman arazisi üzerinde yapımına karar verilirken, söz konusu sağlık yatırımının bu kez de Atakum ilçesine kaydırıldığı iddiası gündeme geldi.

İddianın sahibi CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, mecliste yaptığı konuşmada Sağlık Bakanına sorular yönelterek Samsun Şehir Hastanesinin Canik ilçesinden Atakum ilçesine kaydırıldığı yönünde duyumlar aldıklarını belirterek, “Almış olduğumuz duyumlara göre Canik ilçesinde yapılacak hastane yerinin Atakum ilçesine kaydırıldığı söyleniyor bu doğru mudur. Diğer taraftan kör düğüm haline gelmiş Vezirköprü Devlet Hastanesinin yıllardır tamamlanıp açılmamış olmasını neye bağlıyorsunuz. Diğer taraftar Havza ilçesi içme suyu Bakırçayı deresinden karşılanmaktadır. Yağışların olduğu dönemde Bakırçayı deresinden sağlanan içme suyu nedeni ile musluklardan çamur olarak akmaktadır.” dedi.

Kaynak: Samsunkenthaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.