Samsun sallandı! Deprem

Çorum’da deprem oldu, Samsun’da hissedildi. Çorum’da meydana gelen 3.9 ve 4,7 büyüklüğündeki iki adet deprem panik ve korkuya neden oldu. Deprem, Samsun’da da hissedildi.

Çorum’da meydana gelen 3.9 ve 4,7 büyüklüğündeki iki adet deprem panik ve korkuya neden oldu. Deprem, Samsun’da da hissedildi.
Çorum merkezli iki adet deprem meydana geldi. depremde panikleyen halk sokağa döküldü. ilki 4,7 büyüklüğünde saatr 14:57’de meydana gelen deprem Samsun’un bazı ilçelerinde de hissedildi. ikinci deprem ise saat 15:02’de 3,9 şiddetinde meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezinden edinilen bilgiye göre, hafif şiddetteki depremlerinin birinin merkez üssünün Çorum Yalak İskilip, diğerinin ise Çorum Ahlatçık İskilip olduğu öğrenildi. Saat 15:02 ve 14:57’de kaydedilen büyüklüğü 3.9 ve 4,7 olarak ölçülen depremlerin yer yüzeyinin 5 ve 1,7 kilometre altında meydana geldiği belirtildi. Deprem, civar ilçeler ve Samsun’da da hissedilirken, kısa süreli paniğe neden oldu.

turkiyebiz.com

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.