Samsunlular tehlikede mi?

Samsunlular tehlikede mi?

Süper bulaştırıcı Samsun’da Tüm Türkiye’yi etkisi altına alan korona virüs vatandaşları tedirgin etmeye devam ediyor. Dün bir televizyon programında süper bulaştırıcının Samsun’da olduğu iddiası vatandaşlarda korku ve panik yarattı.

Samsun’da 27 Mart Cuma günü korona virüsten öldüğü iddia edilen 4 vakanın defin işlemleri için cenaze aracıyla götürülmesinin ardından ortaya atılan korkunç iddia ortalığı karıştırdı. Televizyon kanalında bir profesör süper bulaştırıcının Samsun’da büyük bir alışveriş merkezinde bir hamburgercide çalıştığını ve onlarca insanı enfekte ettiğini iddia etti.

AĞZINDAN KAÇIRDI

CNN Türk’te Başak Şengül’ün sunumunu yaptığı programa katılan Prof. Dr. Mustafa Çetiner ‘Süper Bulaştırıcı’nın Samsun’da olduğunu ağzından kaçırdı. Çetiner, süper bulaştırıcının büyük bir alışveriş merkezinde çok işlek bir hamburgecide çalıştığını onlarca insanın onun yüzünden virüs kaptığını iddia etti. Yaşanan son gelişmelerin ardından Samsunlu vatandaşları korku ve panik sarmış durumda.

Samsun’da AVM’ler konusunda gerekli tedbirlerin alınmadığı konusunda defalarca haber yapmamız ve vatandaşların tepki göstermesi geçte olsa önlemlerin alınmasını sağlamıştı. Süper bulaştırıcının Samsun’da bir alışveriş merkezinden virüsü yaydığı iddiası vatandaşlarda, “AVM’lerin daha virüsün ilk ortaya çıktığı anda kapatılması gerekiyordu. Belkide Samsun’un büyük çoğunluğu virüslü. Ne olacak şimdi?” gibi tepkilere yol açtı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber