Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü KASAPOĞLU eskrim sporcularını kabul etti

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü KASAPOĞLU eskrim sporcularını kabul etti
30.09.2021
A+
A-

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından 28 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen U12-U14 Epe Flöre Kılıç Açık Eskrim Turnuvasında Samsunlu sporcularımız Berra CANBOLAT altın, Merve BOLAT bronz madalya, 25-26 Eylül tarihleri arasında Osmaniye de düzenlenen U10-U12-U14 Eskrim Epe Açık Turnuvasında, Karin DURMUŞ ve Atlas Deniz SEVİNÇ bronz madalya alarak büyük başarıya imza attılar.

Sporcularımız başarı öyküsünü İl Müdürü KASAPOĞLU ile paylaştılar.

Sporcularla sohbet eden İl Müdürü KASAPOĞLU, ‘Eskrim branşında şehir olarak güzel bir alt yapıya sahibiz. Sizlerde bu başarıları elde ederek bizleri gururlandırıyorsunuz. Bu genç yaşınızda azimle çalışmanızın meyvelerini topluyorsunuz. Yolun daha çok başındasınız. Eskrim branşına şuan hizmet veren iki adet salonumuz mevcut. Antrenmanlarınızı aksatmadan azimle çalışın bu ülkenin siz gibi değerli sporculara ihtiyacı var. Sizlerin her zaman yanınızdayız. Buradan ailenize ve antrenörümüze emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

Sohbetin ardından sporcuları ödüllendiren İl Müdürü KASAPOĞLU, spor hayatlarında başarılar diledi.

Eskrim İl Temsilcisi Sami Burak Şenol, ‘Atakum Sporcu Fabrikasında sporcularımız ile yoğun antrenman temposunda çalışıyoruz. Sporcularım çok çalıştı ve emeklerinin karşılığını aldı. Şu anda 30-31 tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan U10 U12 U14 Açık Epe Eskrim Turnuvasına hazırlanıyoruz. Yoğun katılım bekleniyor. İnşallah oradan da altın madalyalar ile döneceğimize inanıyorum. Sporcularımı kutluyorum. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı KASAPOĞLU ve Spor Şube Müdürü Murat ALTUN’a çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Ziyarette ayrıca Spor Şube Müdürü Murat ALTUN ve İlkadım Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Seracettin TURAN yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber