Samsun CHP’de sular durulmuyor

Samsun CHP’de sular durulmuyor
22.05.2022
A+
A-

“Samsunlu CHP’lileri İstanbul’a göndereceğiz” diyerek Atakum Belediyesinden nakit para isteyen İl Başkanı Fatih Türkel ve Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçelik, olumsuz cevap alınca adeta çılgına döndü.

Daha önce de Atakum Belediyesi ile ticari ilişki içerisine girmeye çalıştığı iddialarıyla gündeme gelen CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, bu kez de istediği parayı vermeyen Özel Kalem Müdürü Erkan Sağlık’a ağza alınmayacak sözlerle saldırdı.

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel ve Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçelik, Atakum Belediyesinden nakit para talebinde bulundu. Bu talebe, “240 bin Atakumlu’nun hakkı var, size bu parayı veremem” cevabı veren Atakum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Erkan Sağlık ise yapılan algı operasyonlarıyla görevden aldırılmak isteniyor.

ÖZEL KALEME HAKARET
İddialara göre, Atakum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Erkan Sağlık, 19 Mayıs tarihinde açılışı gerçekleştirilen Hasan Ali Yücel Gençlik Bilim ve Sanat Merkezinin açılışı öncesi son kontrolleri yapıyordu. CHP Atakum İlçe Başkanlığının hemen yanında bulunan sanat merkezindeyken Sağlık’ı arayan CHP Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçelik, Sağlık’a ağır hakaretlerde bulunarak küfretti. O sırada neye uğradığını şaşıran Sağlık, 50 metre uzaklıktaki ilçe binasına giderek problemi anlamak istedi.

SEN KİMSİN LAN
İddiaya göre Erkan Sağlık İlçe binasına gittiğinde, parti yöneticileriyle birlikte orada bulunan İl Başkanı Fatih Türkel, “Sen kimsin lan, babanın parası mı? Ne istiyorsak vereceksin” ifadelerini kullandı. Bu sırada partinin komşusu olan gençlik merkezinde açılış hazırlığı yapan belediye işçileri, İl Başkanı Fatih Türkel’in bağırışlarını duyarak ilçe binasına geldi. İşçileri görünce daha da sinirlenen İl Başkanı Türkel, işçilere dönerek “Siz niye geldiniz lan itler, teröristler” diye konuştu. Atakum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Erkan Sağlık ise Atakum Belediyesi işçilerine yapılan hakaret karşısında Başkan Türkel’e “Onlar it ya da terörist değil, benim çalışma arkadaşlarım, onlar her şey den önce insan” diyerek işçileri korumak istedi. İl Başkanı Türkel ve İlçe Başkanı Özçelik’in akıl almaz tutumlarına şahit olan Atakumlu vatandaşlar ise il ve ilçe başkanlarına tepki gösterdiği iddia edildi.

TEPKİ GELİNCE İLÇE BİNASINA KAÇTI!

Başkan Türkel, ağır hakaretlerine şahitlik ederek tepki gösteren Atakumlu vatandaşlara cevap veremeyip ilçe binasına kaçtı. İlçe binasında gerçekleşen konuşmalarda Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve Özel Kalem Müdürü Erkan Sağlık’a karşı bir operasyon yapıldığı ve bu operasyonda da başarılı olunduğunun konuşulduğu yine gündeme düşen iddialar arasında oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber