Samsun CHP Atakum İlçe Başkanlığı’na Serhat Türkel adaylığını açıklayacak

Samsun CHP Atakum İlçe Başkanlığı’na Serhat Türkel adaylığını açıklayacak
02.11.2019
A+
A-

Samsun’da Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) Atakum İlçe Başkanlığı görevine talip olan iş adamı Serhat Türkel, adaylığını basın toplantısı ile ilan edecek.

Samsun CHP İlçe Örgütlerinde seçim heyecanı başlıyor. CHP Atakum İlçe Başkanlığına iş adamı Serhat Türkel adaylığını açıklayacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum İlçe Başkanlığı görevine aday olan Serhat Türkel, 3 Kasım 2019 Pazar günü saat 12:00’de CHP Atakum İlçe Başkanlığı binasında düzenleyeceği toplantı ile başkalık için adaylığını kamuoyuna duyuracak.

CHP Atakum İlçe Başkan adayı Serhat Türkel, adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisinin genç bir neferi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada yüreğimi taşın altına koymaktan asla çekinmeyeceğim” dedi.

aday

SERHAT TÜRKEL KİMDİR
1983 Almanya’da doğdu. 1984 yılında Samsun ili Atakum ilçesine yerleşip ilkokul, ortaokul ve lise eğitimimi burada tamamladı.
Erken yaşta başladığı ticari yaşantısından dolayı Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü eğitimimi yarıda bırakmak durumunda kaldı.
2008 yılında CUMHURİYET HALK PARTİSİ üyeliği ile beraber siyasi kimliği doğrultusunda; ülkede gerçekleşen tüm yerel-genel seçimlerde ve referandum oylamalarında 2008-2015 gençlik kollarında, 2015-2019 CUMHURİYET HALK PARTİSİ Atakum İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyesi olarak aktif görev aldı. 2015 yılından itibaren turizm sektöründe ve OTEL 1919 un sahibi olarak devam etmekte. Evli ve iki çocuk babası.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.