Samsun Büyükşehirde Çalışanlar Rahatsız Demir ve Yılmaz Karşı Karşıya Mı?

Samsun Büyükşehirde Çalışanlar Rahatsız Demir ve Yılmaz Karşı Karşıya Mı?
24.10.2020
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne 130 memur alındı. Kısa bir süre içinde 60 kişilik sözleşmeli personelin daha alınacağı öğrenildi.

Belediyede çalışan ve emeklilik süresi dolanlara ’emekli ol’ baskısı yapıldığı bir çok personelin ise sürgün edildiği iddiaları ayyuka çıktı.

Büyükşehir Belediyesinde çalışan memur ve işçilerin 1.5 yıl içinde yapılan uygulamalardan son derece rahatsız oldukları belediyede huzursuzluğun hat safhada olduğu söyleniyor. Önceki başkan Yusuf Ziya Yılmaz’ın üst düzey kadrosunda yer alan isimlerin Samsun’un değişik ilçelerine sürgün gibi gönderilmesi AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ve Başkan Mustafa Demir arasında soğuk rüzarların esmesine neden olduğu söyleniyor.

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’ın yaşanan bu gelişmeleri dikkatle izlediği 20 yıllık belediye başkanlığı döneminde yapılmayan uygulamaların özellikle AK Parti camiası başta olmak üzere Samsunluları rahatsız etmesinden dolayı endişe duyduğu söyleniyor. Başkan Yılmaz’ın yaşanan bu gelişmeleri AK Parti’nin en üst kadrolarına rapor halinde sunacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Bu arada Samsun Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Anakent İmar İnşaat şirketinde ‘işçilere mobbing mi uygulanıyor?’ iddialarının ardından şirketin seçim sonrası interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Samsunlu ünlü bir iş insanının 1. derece yakınlarından sürekli alışveriş yaptıkları ifade ediliyor. Deneyimsiz ve iş bilmeyen yöneticilerin göreve getirilmesiyle birlikte ‘Anakent’te neler oluyor?’ soruları ise her geçen gün artmaya devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber