Samsun Bil Koleji Türkiye Şampiyonluğunu kutladı

Samsun Bil Koleji Türkiye Şampiyonluğunu kutladı
25.05.2019
A+
A-

20-23 Mayıs 2019 tarihleri arasında Isparta’da yapılan Okullar Arası Yıldızlar Badminton Türkiye Şampiyonasında Birinci olan Samsun Bil Koleji Öğrencilerinden Anıl Atan, Arda Atan, Miraç Kantar, Kerem Acu ve Mustafa Tuncer’e madalya töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene Bil Holding Genel Müdürü Şükrü Nurçin’de katıldı. Nurçin Samsun Bil Kolejinin başarılarından büyük gurur duyduklarını ifade ederek; “Biz her zaman yanınızdayız. Nerede başarı varsa orada Bil Öğrencileri vardır. Biz Bil Kolejleri olarak büyük bir aileyiz” diyerek konuştu. Nurçin daha sonra öğrencilere madalya ve kupalarını takdim ederek onları tek tek tebrik etti.

TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞUNU KAZANARAK SAMSUNA BÜYÜK GURUR YAŞATTILAR

Samsunun önde gelen özel eğitim kurumlarından birisi olan Samsun Bil Koleji başarılarına bir yenisini daha ekledi. Isparta’da yapılan Okullar Arası Türkiye Badminton finallerinde birinciliği elde eden Samsun Bil Koleji Samsuna Türkiye Badminton Şampiyonluğunu kazandırdılar. Samsun Bil Koleji daha önce de üç kez Türkiye Şampiyon olmuştu. Dördüncü kez Şampiyon olmanın sevincini yaşayan öğrenciler hedefimiz 5. Şampiyonluğa imza atmaktır. Okulumuzu ve Ülkemizi Uluslararası müsabakalarda da temsil etmek istiyoruz dediler.

Şampiyonada Samsun Bil Koleji Türkiye Birincisi olurken, 2. liği Bursa Gürsu Hamdi Çalış Ortaokulu, 3.lüğü ise Bafra Atatürk Ortaokulu kazanmıştı.

ÜST ÜSTE DÖRDÜNCÜ KEZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDULAR

SAMSUNA COŞKU VE HEYECAN YAŞATTILAR

Samsun Bil Kolejinin başarılarına bir yenisini daha ekleyerek Okullar arası yıldızlar Badminton Türkiye Şampiyonluğunu kazanmasının Samsunda büyük coşku ve heyecana yol açtığı görüldü.

TURAN ARSLAN: ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUM

Samsun Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan: ” Öğrencilerimiz başarılı bir sınav vererek şehrimize Badminton Türkiye Şampiyonluğu kazandırdılar. Her zaman onların yanında olduk. Kazanmaları için gereken desteği verdik. Bize bu gururu yaşatan öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber