Samsun Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı’dan Virüs Uyarısı

Samsun Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı’dan Virüs Uyarısı

Başkanı Avcı, vatandaşlara korona virüs uyarısı yaptı. Avcı, “Dünyaya örnek olacak şekilde yürütülen bu başarılı mücadeleye gölge düşürmemek adına daha duyarlı olalım, rehavete kapılmayalım “dedi..

Samsun Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, vatandaşlara korona virüs uyarısı yaptı. Avcı, ” Sağlık İl Müdürlüğümüzün açıklamalarını lütfen dikkate alalım. Çarşamba ilçemizde vaka sayısından artış gözlenmektedir “dedi.

KUL HAKKINA GİRMEYİN
Avcı, “Takdir edersiniz ki Çarşamba ilçemizle Ayvacık ilçemiz de ikamet eden insanlarımızın yüzde yüzünün bir biri ile ilişkileri var. Kendi Çarşamba’da oturup Ayvacık ilçemizde bağı bahçesi olan hemşehrilerimiz köylerine geldiklerinde lütfen akraba ve komşuları ile görüşmemeye özen gösterip ilçe hıfzısıha kurulumuzun almış olduğu kararlara mutlaka ama mutlaka özen gösterelim. Devletimizin dünyaya örnek olacak şekilde yürüttüğü bu başarılı mücadeleye gölge düşürmemek adına dinimizin en çok uyarıda bulunduğu kul hakkına girmemek için kurallara uymanızı bütün Ayvacıklı hemşehrilerimden saygılarımla istirham ediyorum “dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber