Samsun AK Parti’nin üye oyununa Başkan Şahin’den tepki

Samsun AK Parti’nin üye oyununa Başkan Şahin’den tepki
19.02.2022
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şahin, Ak partinin eski üyelerini tekrar tekrar üye yaparak kamuoyunda algı oluşturmasına tepki gösterdi.

Birçok AKP üyesi olan vatandaşların sosyal medya hesaplarında nasıl tekrar tekrar üye yapıldığını paylaşması, toplumda akılların karışmasına sebep oldu. Üye sayısının eridiğini gören Ak Parti istatistikler üzerinden algı oluşturmaya çabalaması trajikomik bir hâl aldı. YSK’ya suç duyurusunda bulunacağını sosyal medya üzerinden açıklayan mağdurlar, Ak Parti’nin kendilerini kirli siyasete alet etmesini kabul edemediklerinin altını çizdi.

salih sahin 1 9840e37d5d8908220c41

Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Şahin “Ak Parti kendi üyelerini dahi bilgileri dışında sırf millet üzerinde algı oluşturmak için kullanması iktidarın nasıl bir çıkmazın eşiğine geldiğini kanıtlamaya yeter. Kendi milletine karşı bir iktidar doğruyu açıkça söyleyemiyorsa ve kendi üyelerini çıkarları doğrultusunda bilgi vermeden kullanıyorsa o iktidar ömrünü tamamlamış demektir. Aziz milletimizin temiz siyasete ne kadar ihtiyacı olduğunu biz her gün sokaklarda vatandaşımızdan dinliyoruz.” dedi.

Temiz siyaset için Yeniden Refah Partisi’nin sahada olduğunu belirten Şahin, “Yeniden Refah Partisi olarak biz, daima milletimize karşı dürüstlüğü bir misyon bir vizyon kabul ediyoruz. Her gün büyüyen üye sayımızla kocaman bir aile oluyoruz. Milletimiz şuna emin olsun ki asla ve asla ne şahsi çıkarlar ne de kurumsal çıkarlarımız için milletimizi oyuncak olarak görmedik, görmeyeceğiz.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber